Antonia2016
Fanka BB :)
Dopóki nie ma @ jest szansa [emoji3]ja zacząłam 4 cyklMój też 4 ,dziś 2dni spóźnienia mc nie ma jej,a biel wizyra 2dni temu
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopóki nie ma @ jest szansa [emoji3]ja zacząłam 4 cyklMój też 4 ,dziś 2dni spóźnienia mc nie ma jej,a biel wizyra 2dni temu
Zależy na jakie zwolnienie chcesz iść czy ciążowe czy nie. Ja poszłam na zwolnienie 9 dni po pozytywnym teście. U mnie były plamienia a do tego zaczęła mi 8 wychodzić, nie dało rady normalnie funkcjonować. Też jestem po poronieniach i na lekach. Od tamtego czasu jestem na zwolnieniu i w sumie dobrze się stało, bo ciągle biegam po lekarzach a to badania. Teraz jesteśmy w 21 tc.Dziołszki, a od którego tygodnia ciązy gin daje zwolnienie?
Wiem, że ciąza nie choroba i na poczatku zapierała się, że bede pracować jak najdłużej się da... Ale poporonieniu troche zmieniłam tor myślenia, zwłaszcza u mnie w pracy gdzie atmosfera nie sprzyja i ogólnie ciężko jest
Jutro ide do wujka, rodzinnego lekarza po zwolnienie.... troche ze względu na przeziebienie silne, troche ze względu na ciaze... ale nie wiem jak to rozegrac do konca
Tak, to jest owu, ale czy po czasie to tez Ok? I może sie zbliżać owu czy już zakłamuje i nie odczytywać?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ważne że po czasie,bo tu jeszcze ovulacji nie pokazało . Widać , że lada dzień będzie .Rób dalej testy i wtedy zobaczysz czy są ciemniejsze.Tak, to jest owu, ale czy po czasie to tez Ok? I może sie zbliżać owu czy już zakłamuje i nie odczytywać?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale nam tu tak dobrze , tu też można o wszystkim pogadać Luxuorius całą ciążę była ze staraczkami, a mogła być tu rzadziejMamusie które już mają brzuszki może utworzymy jakąś dodatkową grupę gdzie będzie można o wszystkim pogadać ????
Nie ważne że po czasie,bo tu jeszcze ovulacji nie pokazało . Widać , że lada dzień będzie .Rób dalej testy i wtedy zobaczysz czy są ciemniejsze.
Ale nam tu tak dobrze , tu też można o wszystkim pogadać Luxuorius całą ciążę była ze staraczkami, a mogła być tu rzadziej
Ja ciąże ciężko przechodzę, bo migrenowcem jestem ból głowy i oczu to norma:*
a Ty jak się czujesz?