reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziołszki, a od którego tygodnia ciązy gin daje zwolnienie?
Wiem, że ciąza nie choroba i na poczatku zapierała się, że bede pracować jak najdłużej się da... Ale poporonieniu troche zmieniłam tor myślenia, zwłaszcza u mnie w pracy gdzie atmosfera nie sprzyja i ogólnie ciężko jest :)
Jutro ide do wujka, rodzinnego lekarza po zwolnienie.... troche ze względu na przeziebienie silne, troche ze względu na ciaze... ale nie wiem jak to rozegrac do konca
Zależy na jakie zwolnienie chcesz iść czy ciążowe czy nie. Ja poszłam na zwolnienie 9 dni po pozytywnym teście. U mnie były plamienia a do tego zaczęła mi 8 wychodzić, nie dało rady normalnie funkcjonować. Też jestem po poronieniach i na lekach. Od tamtego czasu jestem na zwolnieniu i w sumie dobrze się stało, bo ciągle biegam po lekarzach a to badania. Teraz jesteśmy w 21 tc.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, to jest owu, ale czy po czasie to tez Ok? I może sie zbliżać owu czy już zakłamuje i nie odczytywać?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A od którego dnia cyklu robiłaś ? Czy to pierwszy w tym cyklu test ?

U mnie wychodziły od 9dc takie 11 dc były wyraźne pózniej słabsze
Hmm moze powtórz test ...
Albo wklej wszystkie które robiłaś

reklama
:*
a Ty jak się czujesz? :)
Ja ciąże ciężko przechodzę, bo migrenowcem jestem ból głowy i oczu to norma :rolleyes2:
W poniedziałek muszę się zapisać do neurologa i okulisty choć w ciąży za wiele nie zdziałają;-) ;)
Tak ogólnie to nie mam innych zmartwień,chociaż to dobre w tym wszystkim. Wczoraj wieczorem dostałam takich bólów brzucha :szok: że myślałam dupa @ idzie ale nie nic nawet śladu nie zostawiła :happy:

Do góry