reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziekuje dziewczyny ze tak we mnie wierzycie :* Ale dzisiaj zapał mi totalnie opadł, kolejne syfy na @ wyskoczyly... Chociaz mdłości mam jakies dziwne, miętka nie działa, chyba wyląduje zaraz w lazience... Ale pewnie jakas jelitówka, juz wczoraj mialam rewelacje zołądkowe :dry:

U mnie w rodzinie była walka o Tymona :D Moja mama przezyc nie mogła. Najlepszy teskt mojego taty jak sie dowiedział... "To jak my na niego będziemy mówic, tymianek?!" :D :D :D a jak jej powiedziałam o swoich typach dla mojego dziecka to stwierdzila tylko "jakby chociaz jedno nie mogło nazywac sie normalnie np Kubuś" :D
Kubusiow w przedszkolu potem pełno :p mojemu Filipowi podoba się Tymek, ale u nas tyle Tymków i Szymonów dookoła, że nie ma opcji :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Ufff!!! Myślałam, że sama na froncie zostałam ! [emoji1310]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze nas chyba zostało kilka sztuk :-) damy kurde radę co nie No w końcu musi sie udać :-)
Dzisiaj 11dc lekarz kazał sie starać co 2dni i dzisiaj było mizi :-) i 2dni temu,
Ale żeby owu przy cyklach 28 dniowych była w 11 dc Hmm
To znaczy, ze co cykl mam chyba inaczej :-) jajco 19mm było w 9dc

Moje Staraczki!

Wracam do Was. Mozecie mnie wpisać do tabelki 4cs @ 4.01. (Liczę już cykle 33 dni, bo mi się tak wydluzyly).
Mój mąż był przeciwny na starania teraz. Powiedział, ze nie chce patrzeć na moje łzy, mój smutek,rozczarowanie i ze sam bardzo to przeżył i myśli o tym. Ja przeczytałam chyba cały Internet, zasiegalam opinii o stratach itd. Jedna z nich miała też moja mama.
Wczoraj zalal mnie mega śluz (wychodzi ze owu teraz by miała być no i taki skurcz w macicy i jajnikach - tak mam zawsze). Powiedziałam mężowi, ze niby jest ok ale czuję taka pustkę i czasami nie myślę o tym a czasami mnie zlapie i mam doła.
Mówi nagle do mnie: To zaraz będziesz musiała robić świecę. No i były cudowne Przytulanki. Obiecałam mu i sobie, ze nie zrobię testu. Dopiero jak ze 2 tyg nie przyjdzie @ po terminie.
Odzyskałam spokój.

Kochana strasznie się cieszę, że do nas wróciłaś [emoji8] trzymam kciuki, żebyś szybko ujrzała dwie kreseczki !!!

Zobaczymy [emoji13] mam nadzieje, ze masz dobre przeczucie [emoji12]ja sie juz nie nakrecam, zatestuje dopiero jesli malpa sie spozni.

U mnie nie ma 2 kresek to i nadal oficjalnie jestem starczka [emoji39]

Martus dziekuje za wiare [emoji8] oby oby [emoji1377][emoji1377]

Hahah i bedziemy musialy zmienic nazwe forum [emoji23][emoji23]

Bulbasku kochany bardzo sie ciesze, ze wrociliscie do staran. Mam nadzieje, ze szybko zobaczysz 2 krechy i bez zawirowan po drodze, 9 miesiecy pozniej zobaczysz swoje malenstwo [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

:*:*:*:*:*:* trzymam kciuki za Ciebie teraz :*

Moje Staraczki!

Wracam do Was. Mozecie mnie wpisać do tabelki 4cs @ 4.01. (Liczę już cykle 33 dni, bo mi się tak wydluzyly).
Mój mąż był przeciwny na starania teraz. Powiedział, ze nie chce patrzeć na moje łzy, mój smutek,rozczarowanie i ze sam bardzo to przeżył i myśli o tym. Ja przeczytałam chyba cały Internet, zasiegalam opinii o stratach itd. Jedna z nich miała też moja mama.
Wczoraj zalal mnie mega śluz (wychodzi ze owu teraz by miała być no i taki skurcz w macicy i jajnikach - tak mam zawsze). Powiedziałam mężowi, ze niby jest ok ale czuję taka pustkę i czasami nie myślę o tym a czasami mnie zlapie i mam doła.
Mówi nagle do mnie: To zaraz będziesz musiała robić świecę. No i były cudowne Przytulanki. Obiecałam mu i sobie, ze nie zrobię testu. Dopiero jak ze 2 tyg nie przyjdzie @ po terminie.
Odzyskałam spokój.
Wspaniała wiadomość kochana ;)
Trzeba śmiało dążyć do celu :happy:

reklama
Do góry