reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ej, to był bardzo ciekawy temat [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Poza tym są fora dla ciężarówek, tam się dziewczyny udzielają.

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Moje Staraczki!

Wracam do Was. Mozecie mnie wpisać do tabelki 4cs @ 4.01. (Liczę już cykle 33 dni, bo mi się tak wydluzyly).
Mój mąż był przeciwny na starania teraz. Powiedział, ze nie chce patrzeć na moje łzy, mój smutek,rozczarowanie i ze sam bardzo to przeżył i myśli o tym. Ja przeczytałam chyba cały Internet, zasiegalam opinii o stratach itd. Jedna z nich miała też moja mama.
Wczoraj zalal mnie mega śluz (wychodzi ze owu teraz by miała być no i taki skurcz w macicy i jajnikach - tak mam zawsze). Powiedziałam mężowi, ze niby jest ok ale czuję taka pustkę i czasami nie myślę o tym a czasami mnie zlapie i mam doła.
Mówi nagle do mnie: To zaraz będziesz musiała robić świecę. No i były cudowne Przytulanki. Obiecałam mu i sobie, ze nie zrobię testu. Dopiero jak ze 2 tyg nie przyjdzie @ po terminie.
Odzyskałam spokój.
Super :), fajnie że M cie tak wspiera :)

reklama
Do góry