reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moje Staraczki!

Wracam do Was. Mozecie mnie wpisać do tabelki 4cs @ 4.01. (Liczę już cykle 33 dni, bo mi się tak wydluzyly).
Mój mąż był przeciwny na starania teraz. Powiedział, ze nie chce patrzeć na moje łzy, mój smutek,rozczarowanie i ze sam bardzo to przeżył i myśli o tym. Ja przeczytałam chyba cały Internet, zasiegalam opinii o stratach itd. Jedna z nich miała też moja mama.
Wczoraj zalal mnie mega śluz (wychodzi ze owu teraz by miała być no i taki skurcz w macicy i jajnikach - tak mam zawsze). Powiedziałam mężowi, ze niby jest ok ale czuję taka pustkę i czasami nie myślę o tym a czasami mnie zlapie i mam doła.
Mówi nagle do mnie: To zaraz będziesz musiała robić świecę. No i były cudowne Przytulanki. Obiecałam mu i sobie, ze nie zrobię testu. Dopiero jak ze 2 tyg nie przyjdzie @ po terminie.
Odzyskałam spokój.
Cieszę się kochana ze jesteś z Nami, powodzenia!!

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
043ba3e5285921df9b024847d599fdc5.jpg

Czy ten test, który zrobiłam dzisiaj i pokazał druga kreskę po przepisowych 10 min jest ważny ? Położyłam na bok i zapomniałam zerknąć ? Dziś 14dc,

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze trochę nas zostało, chociaż Paraplu i Windy też mogą nam zrobić niespodziankę [emoji38] czego im mocno życzę
A my walczymy dalej...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Jakoś mam przeczucie co do windy i paraplu....
i oby sie spełniły [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Dziekuje dziewczyny ze tak we mnie wierzycie :* Ale dzisiaj zapał mi totalnie opadł, kolejne syfy na @ wyskoczyly... Chociaz mdłości mam jakies dziwne, miętka nie działa, chyba wyląduje zaraz w lazience... Ale pewnie jakas jelitówka, juz wczoraj mialam rewelacje zołądkowe :dry:

moja mama i tesciowa narzekaja, ze trudne imie do wypowiedzenia :D i ze takie hmm rzadkie, a ja mowie, ze moga wolac Natan, a Natanow pelno i mysmy sie uparli wlasnie na Nataniela bo juz inaczej brzmi :)

U mnie w rodzinie była walka o Tymona :D Moja mama przezyc nie mogła. Najlepszy teskt mojego taty jak sie dowiedział... "To jak my na niego będziemy mówic, tymianek?!" :D :D :D a jak jej powiedziałam o swoich typach dla mojego dziecka to stwierdzila tylko "jakby chociaz jedno nie mogło nazywac sie normalnie np Kubuś" :D

ile placisz za wizyte? ja 130 zl i w tym mam usg i przede wszystkim wizyta trwa dlugo i jest rzeczowa i konkretna :)
Ha, a mój podniósł ostatnio i już 140 [emoji20] ale też usg w cenie i wszystko wytłumaczy, zawsze pozartuje. Zresztą, ja pracuję z moim ginem drzwi w drzwi, więc jak mam jakieś pytania, to wskakuje między pacjentkami i nigdy nie płacę.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Zobaczymy [emoji13] mam nadzieje, ze masz dobre przeczucie [emoji12]ja sie juz nie nakrecam, zatestuje dopiero jesli malpa sie spozni.

I ja sie zglaszam

U mnie nie ma 2 kresek to i nadal oficjalnie jestem starczka [emoji39]

Jeszcze trochę nas zostało, chociaż Paraplu i Windy też mogą nam zrobić niespodziankę [emoji38] czego im mocno życzę
A my walczymy dalej...

Martus dziekuje za wiare [emoji8] oby oby [emoji1377][emoji1377]

Może wszystkie na raz :-)
Hahah i bedziemy musialy zmienic nazwe forum [emoji23][emoji23]

Moje Staraczki!

Wracam do Was. Mozecie mnie wpisać do tabelki 4cs @ 4.01. (Liczę już cykle 33 dni, bo mi się tak wydluzyly).
Mój mąż był przeciwny na starania teraz. Powiedział, ze nie chce patrzeć na moje łzy, mój smutek,rozczarowanie i ze sam bardzo to przeżył i myśli o tym. Ja przeczytałam chyba cały Internet, zasiegalam opinii o stratach itd. Jedna z nich miała też moja mama.
Wczoraj zalal mnie mega śluz (wychodzi ze owu teraz by miała być no i taki skurcz w macicy i jajnikach - tak mam zawsze). Powiedziałam mężowi, ze niby jest ok ale czuję taka pustkę i czasami nie myślę o tym a czasami mnie zlapie i mam doła.
Mówi nagle do mnie: To zaraz będziesz musiała robić świecę. No i były cudowne Przytulanki. Obiecałam mu i sobie, ze nie zrobię testu. Dopiero jak ze 2 tyg nie przyjdzie @ po terminie.
Odzyskałam spokój.
Bulbasku kochany bardzo sie ciesze, ze wrociliscie do staran. Mam nadzieje, ze szybko zobaczysz 2 krechy i bez zawirowan po drodze, 9 miesiecy pozniej zobaczysz swoje malenstwo [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Zobaczymy [emoji13] mam nadzieje, ze masz dobre przeczucie [emoji12]ja sie juz nie nakrecam, zatestuje dopiero jesli malpa sie spozni.

I ja sie zglaszam

U mnie nie ma 2 kresek to i nadal oficjalnie jestem starczka [emoji39]

A my walczymy dalej...

Martus dziekuje za wiare [emoji8] oby oby [emoji1377][emoji1377]

Może wszystkie na raz :-)
Hahah i bedziemy musialy zmienic nazwe forum [emoji23][emoji23]

Moje Staraczki!

Odzyskałam spokój.
Bulbasku kochany bardzo sie ciesze, ze wrociliscie do staran. Mam nadzieje, ze szybko zobaczysz 2 krechy i bez zawirowan po drodze, 9 miesiecy pozniej zobaczysz swoje malenstwo [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Moje Staraczki!

Odzyskałam spokój.
Super Bulbasek, musi się udać! [emoji8]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry