[emoji110][emoji110][emoji110]Jakoś mam przeczucie co do windy i paraplu....
i oby sie spełniły [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji110][emoji110][emoji110]Jakoś mam przeczucie co do windy i paraplu....
i oby sie spełniły [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to dziewczynki My walczymy dalej!Zgłasza się kolejna staraczka nie martw się Nessi, jeszcze zostało kilka dinozaurów
Moje Staraczki!
Wracam do Was. Mozecie mnie wpisać do tabelki 4cs @ 4.01. (Liczę już cykle 33 dni, bo mi się tak wydluzyly).
Mój mąż był przeciwny na starania teraz. Powiedział, ze nie chce patrzeć na moje łzy, mój smutek,rozczarowanie i ze sam bardzo to przeżył i myśli o tym. Ja przeczytałam chyba cały Internet, zasiegalam opinii o stratach itd. Jedna z nich miała też moja mama.
Wczoraj zalal mnie mega śluz (wychodzi ze owu teraz by miała być no i taki skurcz w macicy i jajnikach - tak mam zawsze). Powiedziałam mężowi, ze niby jest ok ale czuję taka pustkę i czasami nie myślę o tym a czasami mnie zlapie i mam doła.
Mówi nagle do mnie: To zaraz będziesz musiała robić świecę. No i były cudowne Przytulanki. Obiecałam mu i sobie, ze nie zrobię testy. Dopiero jak ze 2 tyg nie przyjdzie @ po terminie.
Odzyskałam spokój.
Mój też 4 ,dziś 2dni spóźnienia mc nie ma jej,a biel wizyra 2dni temu
pamietam jak zaczely sie u mnie problemy z infekcjami w ciazy, nie moglam zrobic siku i z placzem dzwonilam do ginki i mowila, ze mam przyjsc (akurat tego dnia miala w miescie gdzie pracowalam wizyty) i za darmo zobaczyla co sie dzieje i antybiotyk dostalam nie wiem kto by mi pomogl gdybym chodzila za nfz, pewnie ip by mi zostaloJa tak samo, jak byłam w ciąży, jakoś w 3 miesiącu, wracałam z uczelni i zrobiło mi się trochę mokro, myślałam, że to śluz, zresztą jechałam tramwajem, więc nie miałam jak sprawdzić. Jak weszłam do domu, to okazało się, że to krew. Spanikowalam, bo nie miałam gina we Wrocławiu, a byłam dwa razy na wizycie w szpitalu, więc pojechałam sama, bo wszystkie koleżanki były w pracy, albo na uczelni, naczekalam się, a potem kobieta z wielką łaską mnie zbadala i jeszcze mówi do mnie, nie wiem czemu Pani tak panikuje, wszystko jest ok. Podejście do pacjenta jest zupełnie inne prywatnie.
moja mama i tesciowa narzekaja, ze trudne imie do wypowiedzenia i ze takie hmm rzadkie, a ja mowie, ze moga wolac Natan, a Natanow pelno i mysmy sie uparli wlasnie na Nataniela bo juz inaczej brzmiNo to super :-)
no to ide w sylwka do niego to zagadam, tak to pociagne od wuja, jak bedzie miec humor mi dacOd razu powinien dać, zwłaszcza jeśli może być zagrożona, bo wcześniej poronilas :-)
Az m sie lezka w oku zakrecila, bo czulam to samo po swojej stracie.. Trzymam mocno kciuki za nas, aby tym razem sie udało... Cyc do przodu i idziemy dalej :*Moje Staraczki!
Wracam do Was. Mozecie mnie wpisać do tabelki 4cs @ 4.01. (Liczę już cykle 33 dni, bo mi się tak wydluzyly).
Mój mąż był przeciwny na starania teraz. Powiedział, ze nie chce patrzeć na moje łzy, mój smutek,rozczarowanie i ze sam bardzo to przeżył i myśli o tym. Ja przeczytałam chyba cały Internet, zasiegalam opinii o stratach itd. Jedna z nich miała też moja mama.
Wczoraj zalal mnie mega śluz (wychodzi ze owu teraz by miała być no i taki skurcz w macicy i jajnikach - tak mam zawsze). Powiedziałam mężowi, ze niby jest ok ale czuję taka pustkę i czasami nie myślę o tym a czasami mnie zlapie i mam doła.
Mówi nagle do mnie: To zaraz będziesz musiała robić świecę. No i były cudowne Przytulanki. Obiecałam mu i sobie, ze nie zrobię testu. Dopiero jak ze 2 tyg nie przyjdzie @ po terminie.
Odzyskałam spokój.