reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przed poronieniem w pierwszym cyklu i po poronieniu tez w pierwszym cyklu wyszlo.

W pon ide na bete, dzis nie nylo praktycznie nic widac... Endometrium jak na ciaze cialko zolte jak na ciaze.. Tyle sie dowiedzialam :) w sylwestra bedzie cos widac

To wyjątkowe szczęscie masz do zaciążania :tak::happy: Gratuluję jeszcze raz :-D

reklama
Wiem co czujesz doskonale Moja @ ostatnia spoznila się 10 dni testy nerwy i nic i właśnie zawieszenie i niemoc...

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Dokładnie to czuję. :( To dostałaś okres 11 dni po?

@Mikaduchna współczuję hashimoto... ale na szczęście to nie koniec świata :) no i masz dwojke dzieci więc w ogóle super ze Ci to w niczym nie przeszkodzilo. Mam nadziejw ze teraz tez Ci się uda. :)

Chyba pojadę jeszcze po test i zrobie ostatni raz.

A jak ci sie objawiało Hashimoto? Bo ja mam niedoczynnosć...
Wiesz co u mnie wyszło z badania przeciwciał. Były 20 razy ponad normę ;)
A objawia się tyciem, problemami ze schudnięciem, skłonnością do depresji, otępieniem, sennością. Ogólnie to nie chce się żyć. Parszywa choroba.

@Emzilka gratulacje!!! :D
Nie trzeba robić na czczo :)
Jak obstawiony cykl? Kiedy owu czułaś? :)
W lab powiedzieli zeby na czczo byc do progesteronu... Ogolnie z ginem umowilam sie ze w pon pojde na bete i skontaktuje sie z nim. Wg niego owu miala byc w 15 dc ja ja czulam w 13dc test owu tez pokazywal najwyrazniejsza kreche 13 dc. Obstawione bylo 7,11,13,15 dc

Emzilka gratulacje;)
Ja nie robiłam testu bo temp spadla dzis teoretyczne 9 dni po owu może jeszcze wzrośnie ale id dwóch dni spada. Dzis 25 dc
No nic nie poradzę jak nie wyjdzie.
Narazie robie pierniki i slucham świątecznych piosenek.
Paraplu czekamy do środy

Przed poronieniem w pierwszym cyklu i po poronieniu tez w pierwszym cyklu wyszlo.

W pon ide na bete, dzis nie nylo praktycznie nic widac... Endometrium jak na ciaze cialko zolte jak na ciaze.. Tyle sie dowiedzialam :) w sylwestra bedzie cos widac
Gratulacje;) widzisz poronilysmy tak samo a ty juz jestes w ciazy;) super:D ja zsczynam od stycznia staranka.. Ciekawe czy tez uda sie od razu tak jak Tobie i jak mi przed poronieniem:)

reklama
Do góry