reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Mikaduchna tak zdarzaly, cykle mam 32/33 dniowe... na betę moglabym isc dopiero w poniedziałek. Myslalam o powtorzeniu testu ale nie wiem czy jest sens :( wydaje mi sie ze po prostu ze hormony wariuja... mega mi smutno bo wszystko co sobie zaplanuje nie wychodzi. Przyjelabym na klate to ze dostalam @ a tak to nie wiem co jest grane...
dziękuję za pocieszenie Kochana :* tak bym chciałabym zeby bylo dobrze
Będzie dobrze, zobaczysz. Może w takim razie porozmawiaj z lekarzem - poradzi Ci co powinnaś zrobić - może też powie, że betę i dodatkowo da skierowanie na hormony. Ja wiem co to znaczy - sama mam Hashimoto i wiecznie muszę kontrolować. Uszy do góry:)

Ej, ja ostatnie 3 dni tez spac nie moge, zasypiam koło 3-4 rano... :baffled: bez sensu...

Aaaaa!!!!! Piękne!! gratulacje :D

hahahahahahaha :D

Tymi pink testami to sie czesto nie ma co sugerować, z tego co zauwazylam to najbardziej wadliwe testy ever... pokazują takie cuda ze ło. Zrób betę najlepiej, nie ma sie co bladymi testami załamywac, tym bardziej ze były innej czułośći. :) Cyc do przodu!

Dzięki Kochana.. Oby tak było jak mówisz. Naprawdę nie czuję się jakbym miała dostać @, ale też cycki są teraz mniej tkliwe - więc nie wiem. Może się jednak franca pojawi. Tak bym chciała, żeby nie.
Jeśli do poniedziałku nie przyjdzie, to chyba jednak zrobię betę - już wolę wiedzieć niż tkwić w niepewności.. Tak mi smutno.

Parapluuuu :( ale faktycznie za wczesnie, a ciąza ciązy nie równa przeciez, mozna nie miec zadnych objawow... Nie załamuj sie jeszcze, jeszcze jest sporo czasu :*

A mnie nadal zalewa śluz. :eek:

Będzie dobrze, zobaczysz. Może w takim razie porozmawiaj z lekarzem - poradzi Ci co powinnaś zrobić - może też powie, że betę i dodatkowo da skierowanie na hormony. Ja wiem co to znaczy - sama mam Hashimoto i wiecznie muszę kontrolować. Uszy do góry:)
Kolejna Hashimotka? My to mamy przerąbane :(
Masz tylko hashi czy też niedoczynność?

Mikaduchna kup test doz albo Quick Vue i zobacz co i jak ja pinków nie kupuję dla mnie są słabe :-)
wierzę że jest dobrze ✊✊✊

reklama
Robiłam 2 testy, ostatnio gdzieś 4 dni temu i negatywny :( mi sie wydaje ze po prostu coś zemna nie tak bo zaraz po zabiegu moje cykle tez podobnie wyglądały... :( wczoraj siedziałam i się poryczalam bo ostatnio wszystko mam pod górkę... normalnie to w przyszłym tygodniu mogłabym się znów starać gdybym dostała okres o czasie a tak tkwie w zawieszeniu. Chcialam isc do ginekologa ale nie ma wolnych terminów w najblozszym czasie i juz nie wiem co robić...
Wiem co czujesz doskonale Moja @ ostatnia spoznila się 10 dni testy nerwy i nic i właśnie zawieszenie i niemoc...

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Do góry