S
StorAnia
Gość
Zazdroszczę Ci wiary....Paraplu w następnym cyklu musi się nam udać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszczę Ci wiary....Paraplu w następnym cyklu musi się nam udać
Będzie dobrze, zobaczysz. Może w takim razie porozmawiaj z lekarzem - poradzi Ci co powinnaś zrobić - może też powie, że betę i dodatkowo da skierowanie na hormony. Ja wiem co to znaczy - sama mam Hashimoto i wiecznie muszę kontrolować. Uszy do góry@Mikaduchna tak zdarzaly, cykle mam 32/33 dniowe... na betę moglabym isc dopiero w poniedziałek. Myslalam o powtorzeniu testu ale nie wiem czy jest sens wydaje mi sie ze po prostu ze hormony wariuja... mega mi smutno bo wszystko co sobie zaplanuje nie wychodzi. Przyjelabym na klate to ze dostalam @ a tak to nie wiem co jest grane...
dziękuję za pocieszenie Kochana :* tak bym chciałabym zeby bylo dobrze
Ulżyć sobie trzeba, a łzy w tym pomagają. Ja też ryczałam.No i doopa, K poszedl na spacer z psami a ja rycze nie chcialam przy nim.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ej, ja ostatnie 3 dni tez spac nie moge, zasypiam koło 3-4 rano... bez sensu...
Aaaaa!!!!! Piękne!! gratulacje
hahahahahahaha
Tymi pink testami to sie czesto nie ma co sugerować, z tego co zauwazylam to najbardziej wadliwe testy ever... pokazują takie cuda ze ło. Zrób betę najlepiej, nie ma sie co bladymi testami załamywac, tym bardziej ze były innej czułośći. Cyc do przodu!
Dzięki Kochana.. Oby tak było jak mówisz. Naprawdę nie czuję się jakbym miała dostać @, ale też cycki są teraz mniej tkliwe - więc nie wiem. Może się jednak franca pojawi. Tak bym chciała, żeby nie.
Jeśli do poniedziałku nie przyjdzie, to chyba jednak zrobię betę - już wolę wiedzieć niż tkwić w niepewności.. Tak mi smutno.
Parapluuuu ale faktycznie za wczesnie, a ciąza ciązy nie równa przeciez, mozna nie miec zadnych objawow... Nie załamuj sie jeszcze, jeszcze jest sporo czasu :*
A mnie nadal zalewa śluz.
Kolejna Hashimotka? My to mamy przerąbaneBędzie dobrze, zobaczysz. Może w takim razie porozmawiaj z lekarzem - poradzi Ci co powinnaś zrobić - może też powie, że betę i dodatkowo da skierowanie na hormony. Ja wiem co to znaczy - sama mam Hashimoto i wiecznie muszę kontrolować. Uszy do góry
I to i toKolejna Hashimotka? My to mamy przerąbane
Masz tylko hashi czy też niedoczynność?
Tsh 1,8 euthyrox 150. Walczę już 10 lat z tym dziadostwem. Ale myślę, że hashi i niedoczynność mam od zawsze, bo odkąd zaczęłam miesiączkować zaczęły się problemyI to i to
Odkryłam po drugim porodzie. Biorę Euthyrox 50 codziennie i teraz mam TSH 1,5 a Ty?
Mikaduchna kup test doz albo Quick Vue i zobacz co i jak ja pinków nie kupuję dla mnie są słabe :-)Będzie dobrze, zobaczysz. Może w takim razie porozmawiaj z lekarzem - poradzi Ci co powinnaś zrobić - może też powie, że betę i dodatkowo da skierowanie na hormony. Ja wiem co to znaczy - sama mam Hashimoto i wiecznie muszę kontrolować. Uszy do góry
Tsh 1,8 euthyrox 150. Walczę już 10 lat z tym dziadostwem. Ale myślę, że hashi i niedoczynność mam od zawsze, bo odkąd zaczęłam miesiączkować zaczęły się problemy
Wiem co czujesz doskonale Moja @ ostatnia spoznila się 10 dni testy nerwy i nic i właśnie zawieszenie i niemoc...Robiłam 2 testy, ostatnio gdzieś 4 dni temu i negatywny mi sie wydaje ze po prostu coś zemna nie tak bo zaraz po zabiegu moje cykle tez podobnie wyglądały... wczoraj siedziałam i się poryczalam bo ostatnio wszystko mam pod górkę... normalnie to w przyszłym tygodniu mogłabym się znów starać gdybym dostała okres o czasie a tak tkwie w zawieszeniu. Chcialam isc do ginekologa ale nie ma wolnych terminów w najblozszym czasie i juz nie wiem co robić...