reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przed poronieniem w pierwszym cyklu i po poronieniu tez w pierwszym cyklu wyszlo.

W pon ide na bete, dzis nie nylo praktycznie nic widac... Endometrium jak na ciaze cialko zolte jak na ciaze.. Tyle sie dowiedzialam :) w sylwestra bedzie cos widac

To wyjątkowe szczęscie masz do zaciążania :tak::happy: Gratuluję jeszcze raz :-D

reklama
Wiem co czujesz doskonale Moja @ ostatnia spoznila się 10 dni testy nerwy i nic i właśnie zawieszenie i niemoc...

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Dokładnie to czuję. :( To dostałaś okres 11 dni po?

@Mikaduchna współczuję hashimoto... ale na szczęście to nie koniec świata :) no i masz dwojke dzieci więc w ogóle super ze Ci to w niczym nie przeszkodzilo. Mam nadziejw ze teraz tez Ci się uda. :)

Chyba pojadę jeszcze po test i zrobie ostatni raz.

A jak ci sie objawiało Hashimoto? Bo ja mam niedoczynnosć...
Wiesz co u mnie wyszło z badania przeciwciał. Były 20 razy ponad normę ;)
A objawia się tyciem, problemami ze schudnięciem, skłonnością do depresji, otępieniem, sennością. Ogólnie to nie chce się żyć. Parszywa choroba.

@Emzilka gratulacje!!! :D
Nie trzeba robić na czczo :)
Jak obstawiony cykl? Kiedy owu czułaś? :)
W lab powiedzieli zeby na czczo byc do progesteronu... Ogolnie z ginem umowilam sie ze w pon pojde na bete i skontaktuje sie z nim. Wg niego owu miala byc w 15 dc ja ja czulam w 13dc test owu tez pokazywal najwyrazniejsza kreche 13 dc. Obstawione bylo 7,11,13,15 dc

Emzilka gratulacje;)
Ja nie robiłam testu bo temp spadla dzis teoretyczne 9 dni po owu może jeszcze wzrośnie ale id dwóch dni spada. Dzis 25 dc
No nic nie poradzę jak nie wyjdzie.
Narazie robie pierniki i slucham świątecznych piosenek.
Paraplu czekamy do środy

Przed poronieniem w pierwszym cyklu i po poronieniu tez w pierwszym cyklu wyszlo.

W pon ide na bete, dzis nie nylo praktycznie nic widac... Endometrium jak na ciaze cialko zolte jak na ciaze.. Tyle sie dowiedzialam :) w sylwestra bedzie cos widac
Gratulacje;) widzisz poronilysmy tak samo a ty juz jestes w ciazy;) super:D ja zsczynam od stycznia staranka.. Ciekawe czy tez uda sie od razu tak jak Tobie i jak mi przed poronieniem:)

reklama
Do góry