Emzilka
Fanka BB :)
Windy, a Ty kiedy sikasz?Aaaaa!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Windy, a Ty kiedy sikasz?Aaaaa!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]
6.37 rano, temp 97.9 czyli jedna z wyższych jakie mialam, siknelam. Czy wy tez widzicie, czy mam zwidy? M poleciał po inny test.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Eee, u mnie się na razie nie zapowiada [emoji1] Mam plan wytrzymać do wtorku [emoji23]Windy, a Ty kiedy sikasz?
6.37 rano, temp 97.9 czyli jedna z wyższych jakie mialam, siknelam. Czy wy tez widzicie, czy mam zwidy? M poleciał po inny test.
Ja pierwsze siku robilam o 5 i zapomnialam o tescie dopiero o 7 mi sie przypomnialo i sobie siknrlam dawajDziekuje Wam, ale chyba sama jeszcze nie wierze. M tez nie dowierza. Mam te digital testy tylko siku mi sie nie chce, nie pije i nie jem póki co, myślicie ze ma sens robienie z drugiego siku?
Lepiej zrób jutro, będzie bardziej wyraźna [emoji7]Dziekuje Wam, ale chyba sama jeszcze nie wierze. M tez nie dowierza. Mam te digital testy tylko siku mi sie nie chce, nie pije i nie jem póki co, myślicie ze ma sens robienie z drugiego siku?
Tez mialam takie planyEee, u mnie się na razie nie zapowiada [emoji1] Mam plan wytrzymać do wtorku [emoji23]
Boże Ewelinia, obyś miała rację. Cały czas myślę, że jest Dzidzia i się obroni. Może to tylko trefny test.Mikaduchna kup test doz albo Quick Vue i zobacz co i jak ja pinków nie kupuję dla mnie są słabe :-)
wierzę że jest dobrze