reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

teraz więc niech już tylko jest wszystko po twojej myśli ..... :happy:
powiem Wam ze mam w pracy strasznie wredna koleżankę taka mało ze wścibską to jeszcze strasznie wygadana na wskroś gada nie raz takie głupoty ze jej się słuchać nie da ....więc wczoraj jak siedziałyśmy na stołówce i zaczęłyśmy temat ciąża ona nagle wyskoczyło ze swoim zdaniem na ten temat i mówi do mnie "wiesz Renata Ja to się tobie dziwię mało że już masz tyle lat i tyle "dzieciorów" to jeszcze o jednym myślisz ,chyba lubisz tak w gówienku sobie pogrzebać albo mąż z ciebie nie złaźi ..... mówie Wam że mi normalnie i moim kolezanka szczeka opadła kiedy z takim tekstem wypaliła najlepsze w tym wszystkim jest to że ona ma jedno dziecko a tatuś nie znany kiedyś nam powiedziała ze sama nie chciała uznac ojcostwa dla dziecka ... a później z czasem jej kuzynka która z nami pracuje opowiadala nam ze niby Emilka to córka ich sąsiada ze niby facet po 50-tce zonaty miał jej dac pieniądze by po prostu nikt się nie dowiedział oczywiście to takie przypuszczenia bo tam podobno przesiadywala gdy zostawal sam w domu a potem sobie po porodzie nie majac pracy tak po prostu samochod kupila...i z tego wyszla taka sprawa a nie inna :no2:
ogolnie rzecz biorac jest typem kobiety która potrafi nieźle drugiemu dowalić i nie przejmować się tym ze może sprawić swoim głupim tekstem komus przykrość ....
ej i tacy ludzie se poradza w zyciu wiesz...ale czaami sie sluchac ich nie da a na tekst, ze maz z Ciebie nie zlazi to jej odpowiedz przynajmniej na mnie ma kto wejsc :laugh2:

reklama
Jesu co za babsztyl. Nie jej sprawa kto, ile i w jakim wieku chce miec dzieci. Grrr...

A mnie wku*wila moja przyjaciolka. Ma wspanialego faceta, troskliwego, zaradnego, opiekuje sie jej synkiem jak swoim wlasnym a ona do mnie dzwoni, ze odkad zalapala kroliczka to przestala sie nim interesowac, ze zdradzila go juz kilka razy z facetem do ktorego ja ciagnie i ze to taki tym bad boya.

Tak mi szkoda jej faceta :( on marzy o rodzinie, zyciu razem, kochaniu i byciu kochanym a ona mi takie cos odwala :(
Zla na nia jestem bo gra na dwa fronty i nie umie zdecydowac co chce. Najchetniej to by chciala zjesc ciastko i miec ciastko.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
i zobacz on taki fajny i bedzie cierpiec przez taka wiedzme i se potem zycia nie ulozy bo bedzie miec rane po niej

i zobacz on taki fajny i bedzie cierpiec przez taka wiedzme i se potem zycia nie ulozy bo bedzie miec rane po niej

Zwlaszcza, ze facet ma juz 40 lat i czas go goni bo chcialby miec dziecko.

Ja nie wiem jak tak mozna :(

W zyciu bym tego mojemu K nie zrobila. Jest tak cudownym czlowiekiem, ze znienawidzilabym sie za skrzywdzenie go.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu to wlasnie ta moje psychiczna kolezanka jest taka ma teraz faceta ktory zapewniajej mozna nawet powiedziec luxus w zyciu a ona go traktuje jak jakiegos parobka a mogla by byc z nim szczesliwa nie jedna inna kobieta ktora na to zasluguje i on z nia bo Aneta kazdego innego docenic potrafi tylko nientego co ma u swojego boku ... Szuka czegos wiecej ciagle ale czego nie wiem moge sie tylko domyslac

Paraplu to wlasnie ta moje psychiczna kolezanka jest taka ma teraz faceta ktory zapewniajej mozna nawet powiedziec luxus w zyciu a ona go traktuje jak jakiegos parobka a mogla by byc z nim szczesliwa nie jedna inna kobieta ktora na to zasluguje i on z nia bo Aneta kazdego innego docenic potrafi tylko nientego co ma u swojego boku ... Szuka czegos wiecej ciagle ale czego nie wiem moge sie tylko domyslac
bo kazda, ktora ma idealne zycie szuka rozrywki, adrenaliny i to jest chore

Poległam... Boje się pójść... ;) Pierwszy miesiąc starań i naprawdę boję się negatywnego wyniku ;p
Poczekam do 25, minie 2tyg od owulacji więc wynik będzie miarodajny (mam nadzieje). Dziś rano robiłam test z moczu, 9 dzień i bardziej negatywnego nie widziałyście ;p Nie będę się już maltretować poczekam do poniedziałku. :)

reklama
Poległam... Boje się pójść... ;) Pierwszy miesiąc starań i naprawdę boję się negatywnego wyniku ;p
Poczekam do 25, minie 2tyg od owulacji więc wynik będzie miarodajny (mam nadzieje). Dziś rano robiłam test z moczu, 9 dzień i bardziej negatywnego nie widziałyście ;p Nie będę się już maltretować poczekam do poniedziałku. :)
czekaj, troche cierpliwosci

Do góry