reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tak mi przykro było gdy u Ciebie nie wyszło :( powtarzałam sobie, że u mnie będzie inaczej uhum i masz Ci babo placek :oo: no nic teraz czekam i dumam :unsure: :blink:
dziękuję i ściskam :happy:
A tak po za tym jak się czujesz, mam nadzieję, że wreszcie będzie happy end w 2017 ;)

Głowa do góry :) ja się czuję dobrze. Baardzo się wyciszylam po tej sytuacji. Czasem jeszcze zakreci mi się łezka bo na święta chciałam powiedzieć rodzicom. Ale może na kolejną wigilię będziemy już we 3.

Ostatnio miałam w pracy sytuacje, ze Pani przyszła na zabieg (pracuje w klinice medycyny estetycznej) ze swoim synkiem 1 i 3 miesiące. Na czas zabiegu poprosiła mnie czy mogłabym się zająć Patryczkiem. Mały boi się obcych osób, nie podchodzi do nich ani nic. Ale kilka razy schowany za mamą spojrzał na mnie i przyszedł. Zaczęłam z nim kolorowac, włączyłam bajkę a on nawet nie zauważył że mamy nie ma. Po kilku minutach jednak się spostrzegl i zaplakal. Wzięłam gp na rączki i bawiliśmy się w szukanie mamy. Pukalismy do wszystkich drzwi w klinice i zakładaliśmy czy jest mama. Grzeczny jak aniołek. Poszliśmy umyć rączki itd. Pokazałam mu różne rzeczy i tak minęło 40 minut. Pani była w takim szoku, ze zaproponowała mi pracę hehe. Powiedziała że nawet z teściową na chwilę nie zostaje, ze dokonałam cudu i ona zaraz mężowi musi to opowiedzieć. ach kochany chłopczyk. Chyba czuł, ze mam w sobie tą miłość.

Dziewczynki bola/swedza mnie dziasla :(
Czy to moze byc objaw ciazy?
Normalnie jak nie urok to sraczka. Zatoki mi po lekach i inhalacji odpuscily na wieczor to teraz te dziasla :( serio, zaluje, ze nie mam gryzaka by sobie ulzyc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Normalnie jak nie urok to sraczka. Zatoki mi po lekach i inhalacji odpuscily na wieczor to teraz te dziasla :( serio, zaluje, ze nie mam gryzaka by sobie ulzyc.

O obrzęku dziąseł i krwawieniu słyszałam, ale swędzące to pierwsze słyszę [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Słyszałam już o tym :) Jedna kobietka u której pracowałam (jestem nianią) opowiadała ze miała takie dolegliwości pod koniec ciąży

reklama
Słyszałam już o tym :) Jedna kobietka u której pracowałam (jestem nianią) opowiadała ze miała takie dolegliwości pod koniec ciąży

To można to chyba pod to podciągnąć... No bo w sumie od czego innego te dziąsła?

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Biore antybiotyk i nie wiem czy to mozliwe, ze te dziasla to skutek uboczny.

Ogolnie mam wrazenie, ze gdzies od wczoraj czuje implantacje ale nie chce sie nakrecac bo chorobsko i psycha moga zaklamywac objawy.

Jeszcze kilka dni [emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Do góry