Spark
Fanka BB :)
Parapluuuuu!! Bo się posiikam ze śmiechuHahah dobrze, ze moj tego nie czyta bo by zaraz pytonga za okno wystawil [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Parapluuuuu!! Bo się posiikam ze śmiechuHahah dobrze, ze moj tego nie czyta bo by zaraz pytonga za okno wystawil [emoji23]
Tak mi przykro było gdy u Ciebie nie wyszłopowtarzałam sobie, że u mnie będzie inaczej uhum i masz Ci babo placek
no nic teraz czekam i dumam
![]()
dziękuję i ściskam
A tak po za tym jak się czujesz, mam nadzieję, że wreszcie będzie happy end w 2017![]()
O obrzęku dziąseł i krwawieniu słyszałam, ale swędzące to pierwsze słyszę [emoji1]Dziewczynki bola/swedza mnie dziasla![]()
Czy to moze byc objaw ciazy?
Normalnie jak nie urok to sraczka. Zatoki mi po lekach i inhalacji odpuscily na wieczor to teraz te dziaslaserio, zaluje, ze nie mam gryzaka by sobie ulzyc.
O obrzęku dziąseł i krwawieniu słyszałam, ale swędzące to pierwsze słyszę [emoji1]
![]()
Dziewczynki bola/swedza mnie dziasla![]()
Czy to moze byc objaw ciazy?
Normalnie jak nie urok to sraczka. Zatoki mi po lekach i inhalacji odpuscily na wieczor to teraz te dziaslaserio, zaluje, ze nie mam gryzaka by sobie ulzyc.
To można to chyba pod to podciągnąć... No bo w sumie od czego innego te dziąsła?No nie wiem jak to nazwac bo to nie stricte bol ani swedzenie. Taki dziwny dyskomfort czuje a ulge przynosi masowanie ich albo gryzienie np. skorki chleba.
Z tym paleniem to nie wiem dokladnie jak Ty to czujesz.. Mnie troche pobolewalo.. Ale caly czas mialam sluz taki bialy i @ sie juz nie pojawilaSerio? Bo ja się nie znam [emoji1] w ostatnich cyklach palily mnie jajniki, ale to już przesada... Ale jak w słusznej sprawie to niech pali dalej! [emoji16]
![]()
Te przeziebienia to masakra.. Ja od dzis na antybiotyku.. Starania wstrzymane:/Ale mnie tam w srodku boli... Jakby ktos na pala mnie nabijal.... I jeszcze jakies przeziebienie mnie nierze... Jak nie urok to sraczka...![]()
Słyszałam już o tymJedna kobietka u której pracowałam (jestem nianią) opowiadała ze miała takie dolegliwości pod koniec ciąży
To można to chyba pod to podciągnąć... No bo w sumie od czego innego te dziąsła?
![]()