reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Głowa do góry :) ja się czuję dobrze. Baardzo się wyciszylam po tej sytuacji. Czasem jeszcze zakreci mi się łezka bo na święta chciałam powiedzieć rodzicom. Ale może na kolejną wigilię będziemy już we 3.

Ostatnio miałam w pracy sytuacje, ze Pani przyszła na zabieg (pracuje w klinice medycyny estetycznej) ze swoim synkiem 1 i 3 miesiące. Na czas zabiegu poprosiła mnie czy mogłabym się zająć Patryczkiem. Mały boi się obcych osób, nie podchodzi do nich ani nic. Ale kilka razy schowany za mamą spojrzał na mnie i przyszedł. Zaczęłam z nim kolorowac, włączyłam bajkę a on nawet nie zauważył że mamy nie ma. Po kilku minutach jednak się spostrzegl i zaplakal. Wzięłam gp na rączki i bawiliśmy się w szukanie mamy. Pukalismy do wszystkich drzwi w klinice i zakładaliśmy czy jest mama. Grzeczny jak aniołek. Poszliśmy umyć rączki itd. Pokazałam mu różne rzeczy i tak minęło 40 minut. Pani była w takim szoku, ze zaproponowała mi pracę hehe. Powiedziała że nawet z teściową na chwilę nie zostaje, ze dokonałam cudu i ona zaraz mężowi musi to opowiedzieć. ach kochany chłopczyk. Chyba czuł, ze mam w sobie tą miłość.
Super;) napewno poczul;) a Tobie tez bylo milo zajac sie takim maluszkiem prawda?;) wszystko sie ulozy zobaczysz:) bedzie dobrze;)

Biore antybiotyk i nie wiem czy to mozliwe, ze te dziasla to skutek uboczny.

Ogolnie mam wrazenie, ze gdzies od wczoraj czuje implantacje ale nie chce sie nakrecac bo chorobsko i psycha moga zaklamywac objawy.

Jeszcze kilka dni [emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Strasznie mocno Ci życzę zeby te odczucia sie sprawdzily[emoji1364] a w jakim sensie czułaś implantację? Pytam bo ja nic nie czułam, tylko w tamtym mniej wiecej czasie podbarwil mi sie krwiście śluz, ale odczuć nie mialam, zreszta nadal ich nie mam[emoji15]
Za jakieś 4h po północy Ovia mi pokaże, ze moge testowac[emoji33][emoji43]
Objawów @ nie mam, ale tez w sumie nigdy ich specjalnie nie nam[emoji12]
Ciekawe co z tempka rano bo przecież powinna zjechać w dół teraz jeśli na @, nie?[emoji848]
Ahhh, pustka w glowie

No nie wiem jak to nazwac bo to nie stricte bol ani swedzenie. Taki dziwny dyskomfort czuje a ulge przynosi masowanie ich albo gryzienie np. skorki chleba.

Ja mam Tak ciagle od kilku miesiecy ale to przez aparat[emoji12]da sie przyzwyczaic[emoji4]

wstawac_spiochy_2014-08-13_11-33-46.jpg

Doberek! :) Ja właśnie po kawce, i czas szykować siebie i Szoguna do szkoły. Wstałam z maksimum siły, czuję, że to będzie dobry dzień :) Czego i Wam życzę!

Załączniki

• wstawac_spiochy_2014-08-13_11-33-46.jpg
    wstawac_spiochy_2014-08-13_11-33-46.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 376
reklama
Cześć dziewczyny! A ja wam znowu pomarudzę.. chyba nie jest mi dane na razie drugie dziecko.. jak M sie w tym cyklu naprawdę postarał to jestem pewna, że teraz trafił mi się bezowulacyjny.. dzisiaj 22dc a temperatura nadal niska [emoji27] cały czas mam też delikatne bóle w podbrzuszu.. może torbiel..
no nic pomarudziłam sobie z rana ale za was trzymam kciuki [emoji3]
Jak tam objawy? Kto dziś testuje?

Do góry