reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Moj tez tak mowil i z 22 lat zrobilo sie 28 w styczniu 29 lat:) zaciskaj mocno uda wieczorami, rob chwyt kleszczowy :) oni tak zwlekaja bo sie boja, to ich chyba przerasta... Moj zrozumial dopiero jak mu w rozpaczy powiedzialam ze nie chce byc stara matka i co bedzie jak beda problemy z zajsciem...

Czym jest chwyt kleszczowy? :)

Paraplu popłakalismy się z mężem ze śmiechu :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

StorAnia, nie jesteś sama ja tez chodzę do kobiety i jakoś nie potrafię się przełamać [emoji12] chociaż przy porodzie oglądało mnie chyba z 3 lekarzy i uwierz, że było mi wszystko jedno [emoji6]
Spark, a do kogo chodzisz jak moge wiedzieć? Moja lekarka ponoć przyjmuje też w Piekarach [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dr Gagoś, to facet, jest świetny... jak idę drugi raaz w ciągu miesiąca to mówi: ojj nie nie, jaa nie dam Pani zbankrutować, dzisiaj 40 ;) (normalnie wizytya z wszystkim kosztuje 80). Można dzwonić o kazdej porze i nie ma pretensji, a jak nie odbierze to zaraz oddzwania! :)

reklama
Do góry