Mietowajagodka
Fanka BB :)
co to ovia??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę do nadrobienia maszHej wróciłam z pracy i nadrabiam Was. Witam nową staraczke.
Paraplu parsknęłam jak koń,aż M się z byka spojrzałHahah dobrze, ze moj tego nie czyta bo by zaraz pytonga za okno wystawil [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
jak zawze po pracy hehe. Ale daje radeTrochę do nadrobienia masz
Ja pierdziulę, dała końską dawkę humoru na dobranoc chociaż na chwilę człowiek odrywa się od szarej rzeczywistościParaplu dała czadu
Moj tez tak mowil i z 22 lat zrobilo sie 28 w styczniu 29 lat zaciskaj mocno uda wieczorami, rob chwyt kleszczowy oni tak zwlekaja bo sie boja, to ich chyba przerasta... Moj zrozumial dopiero jak mu w rozpaczy powiedzialam ze nie chce byc stara matka i co bedzie jak beda problemy z zajsciem...
Dr Gagoś, to facet, jest świetny... jak idę drugi raaz w ciągu miesiąca to mówi: ojj nie nie, jaa nie dam Pani zbankrutować, dzisiaj 40 (normalnie wizytya z wszystkim kosztuje 80). Można dzwonić o kazdej porze i nie ma pretensji, a jak nie odbierze to zaraz oddzwania!StorAnia, nie jesteś sama ja tez chodzę do kobiety i jakoś nie potrafię się przełamać [emoji12] chociaż przy porodzie oglądało mnie chyba z 3 lekarzy i uwierz, że było mi wszystko jedno [emoji6]
Spark, a do kogo chodzisz jak moge wiedzieć? Moja lekarka ponoć przyjmuje też w Piekarach [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu dała czadu