reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Głowa do góry :) ja się czuję dobrze. Baardzo się wyciszylam po tej sytuacji. Czasem jeszcze zakreci mi się łezka bo na święta chciałam powiedzieć rodzicom. Ale może na kolejną wigilię będziemy już we 3.

Ostatnio miałam w pracy sytuacje, ze Pani przyszła na zabieg (pracuje w klinice medycyny estetycznej) ze swoim synkiem 1 i 3 miesiące. Na czas zabiegu poprosiła mnie czy mogłabym się zająć Patryczkiem. Mały boi się obcych osób, nie podchodzi do nich ani nic. Ale kilka razy schowany za mamą spojrzał na mnie i przyszedł. Zaczęłam z nim kolorowac, włączyłam bajkę a on nawet nie zauważył że mamy nie ma. Po kilku minutach jednak się spostrzegl i zaplakal. Wzięłam gp na rączki i bawiliśmy się w szukanie mamy. Pukalismy do wszystkich drzwi w klinice i zakładaliśmy czy jest mama. Grzeczny jak aniołek. Poszliśmy umyć rączki itd. Pokazałam mu różne rzeczy i tak minęło 40 minut. Pani była w takim szoku, ze zaproponowała mi pracę hehe. Powiedziała że nawet z teściową na chwilę nie zostaje, ze dokonałam cudu i ona zaraz mężowi musi to opowiedzieć. ach kochany chłopczyk. Chyba czuł, ze mam w sobie tą miłość.
Masz rację z tą miłością, dzieci to czują najlepiej :happy: jedno jest pewne ta sytuacja pokazuje, że jesteś gotowa na bycie mamą i to tylko kwestia czasu :biggrin2:
Opieka nad cudzym dzieckiem jest cięższa niż nad swoim własnym ;)
Pozdrawiam Cię bulbasku,zredukuj głowę i wracaj do nas :)

Witam was z rana robiłam powtórkę testu oto on :happy:
1481872086016-2014718644.jpg

Załączniki

• 1481872086016-2014718644.jpg
    1481872086016-2014718644.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 370
Witam was z rana robiłam powtórkę testu oto on :happy:Zobacz załącznik 787718
Cudnie jest na pewno fasolinka!!! Najpiękniejszy prezent pod choinkę :)

Ja szykuje się na rozmowe o pracę mam nadzieję że coś z tego wyjdzie. Skoro pod choinkę nie będzie II kresek to może Nowa praca?

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Cześć dziewczyny [emoji4]

Nie udało mi się całości nadrobić, miałam jakiś problem z apką i nie mogłam otworzyć forum [emoji20]

Ewelina, gratuluję :-) trzymam kciuki [emoji4]
Widzę, że sporo testujących mamy w najbliższych dniach :-) emocje się udzielają, sama się wieści nie mogę doczekać.

Paraplu, Twój tekst robi furorę [emoji1] ja tak samo parsknekam jak przeczytałam, że wystawi pytonga za okno [emoji1] mój też mógłby mieć taki pomysł [emoji14]

A u mnie dziś 17dc, a od 15 dc mam znowu plamienia owulacyjne. Wkurzylam się przedwczoraj, bo polozylismy się po 22, ja zaczęłam M zaczepiac, a on dał mi buzi i mówi, że jest zmęczony i idzie spać. Myślałam, że szlag mnie trafi, obrocilam się i też poszłam spać. Ale wczoraj już nie odpuscilam, szybki numerek musiał być [emoji14] zwłaszcza, że nie wiem czy ta owulka jest, byla, czy będzie. W zeszłym miesiącu też plamilam, myślałam, że to owu, a @ przyszła 2 i pół tygodnia później...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Cudnie jest na pewno fasolinka!!! Najpiękniejszy prezent pod choinkę :)

Ja szykuje się na rozmowe o pracę mam nadzieję że coś z tego wyjdzie. Skoro pod choinkę nie będzie II kresek to może Nowa praca?

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Nawet nie marzyłam o tym,ten m-c był spisany na straty ;-) ;)
No pewnie że tak ,lepszy rydz niż nic (a kto powiedział, że jak się zaaklimatyzujesz w nowej pracy, nie będziesz mogła być w ciąży ;-) ) ✊✊✊ za Ciebie aby coś w tym starym roku się udało :happy: a starać się jeszcze będziesz czy odpuścisz :eek:

reklama
Do góry