Mietowajagodka
Fanka BB :)
Witam z rana. Pije kawkę. Myślę zajrzę ba forum a tu żnow naskrobane jest vo czytać .
A co z Lux czyżby...
A co z Lux czyżby...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz rację z tą miłością, dzieci to czują najlepiej jedno jest pewne ta sytuacja pokazuje, że jesteś gotowa na bycie mamą i to tylko kwestia czasuGłowa do góry ja się czuję dobrze. Baardzo się wyciszylam po tej sytuacji. Czasem jeszcze zakreci mi się łezka bo na święta chciałam powiedzieć rodzicom. Ale może na kolejną wigilię będziemy już we 3.
Ostatnio miałam w pracy sytuacje, ze Pani przyszła na zabieg (pracuje w klinice medycyny estetycznej) ze swoim synkiem 1 i 3 miesiące. Na czas zabiegu poprosiła mnie czy mogłabym się zająć Patryczkiem. Mały boi się obcych osób, nie podchodzi do nich ani nic. Ale kilka razy schowany za mamą spojrzał na mnie i przyszedł. Zaczęłam z nim kolorowac, włączyłam bajkę a on nawet nie zauważył że mamy nie ma. Po kilku minutach jednak się spostrzegl i zaplakal. Wzięłam gp na rączki i bawiliśmy się w szukanie mamy. Pukalismy do wszystkich drzwi w klinice i zakładaliśmy czy jest mama. Grzeczny jak aniołek. Poszliśmy umyć rączki itd. Pokazałam mu różne rzeczy i tak minęło 40 minut. Pani była w takim szoku, ze zaproponowała mi pracę hehe. Powiedziała że nawet z teściową na chwilę nie zostaje, ze dokonałam cudu i ona zaraz mężowi musi to opowiedzieć. ach kochany chłopczyk. Chyba czuł, ze mam w sobie tą miłość.
CzekamyBiore antybiotyk i nie wiem czy to mozliwe, ze te dziasla to skutek uboczny.
Ogolnie mam wrazenie, ze gdzies od wczoraj czuje implantacje ale nie chce sie nakrecac bo chorobsko i psycha moga zaklamywac objawy.
Jeszcze kilka dni [emoji1377][emoji1377][emoji1377]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudnie jest na pewno fasolinka!!! Najpiękniejszy prezent pod choinkęWitam was z rana robiłam powtórkę testu oto on Zobacz załącznik 787718
To co, chyba możemy gratulować?Witam was z rana robiłam powtórkę testu oto on Zobacz załącznik 787718
Nawet nie marzyłam o tym,ten m-c był spisany na stratyCudnie jest na pewno fasolinka!!! Najpiękniejszy prezent pod choinkę
Ja szykuje się na rozmowe o pracę mam nadzieję że coś z tego wyjdzie. Skoro pod choinkę nie będzie II kresek to może Nowa praca?
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka