reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hahaha, ja w sb podjadę do rossmanna, mój dzisiaj wrócił do domu i pyta czy jestem w ciąży. Normalnie ciemnogrod.

Moj sie pytal w 2dpo [emoji23]

Boze dziewczyny ja nie pamietam kiedy sie tak pochorowalam ☹️ czuje sie jakby ktos mnie przejechal, spie cale dnie, glowa i nos bola, oczy mi lzawia, dusi w plucach ☹️☹️
A co najciekawsze bola/swedza mnie dziasla. Czuje jakby mi zeby mialy wychodzic, nie wiem czy pamietacie to uczucie jak osemki wychodza, no to wlasnie cos takiego teraz mam. Tylko, ze ja osemki juz usunelam i nie ma mi co wyrastac [emoji848][emoji848][emoji848] przydalby mi sie gryzak niemowlecy [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moj sie pytal w 2dpo [emoji23]

Boze dziewczyny ja nie pamietam kiedy sie tak pochorowalam ☹️ czuje sie jakby ktos mnie przejechal, spie cale dnie, glowa i nos bola, oczy mi lzawia, dusi w plucach ☹️☹️
A co najciekawsze bola/swedza mnie dziasla. Czuje jakby mi zeby mialy wychodzic, nie wiem czy pamietacie to uczucie jak osemki wychodza, no to wlasnie cos takiego teraz mam. Tylko, ze ja osemki juz usunelam i nie ma mi co wyrastac [emoji848][emoji848][emoji848] przydalby mi sie gryzak niemowlecy [emoji23]

Biedactwo... trzymaj się

Hahah dobrze, ze moj tego nie czyta bo by zaraz pytonga za okno wystawil [emoji23]

[emoji23][emoji23][emoji23]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Hahah dobrze, ze moj tego nie czyta bo by zaraz pytonga za okno wystawil [emoji23]

Hahahahah [emoji23] [emoji23] [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Kurde, już mniej mnie kłuje z lewej strony, jajniki jakby też ucichly... Ciekawa jestem czy to była implantacja, y
termin by się w sumie zgadzał, ovia też dzisiaj pogratulowała zagniezdzenia [emoji28]
Jak to nie było to, to ja nie wiem co mi się dzieje w takim razie. W tym cyklu jedna kreska mnie wybitnie rozczaruje [emoji17]

EDIT
Opublikowałam posta i znowu zaczęlo nasuwac i kłuc, na bank to nie jajnik...[emoji1] [emoji15]
Tygodniu, mijaj szybciej!!!!!

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ostatnia edycja:
Do góry