reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny ja leżę w domu po badaniu i dojść do siebie nie mogę... jestem odważną kobitką...tatuaże...motocykle...wysoki próg bólu a podnieść się nie mogę ..oddychać ciężko a skurcze mam takie jakie 11 lat temu przy porodzie...szok

Witam :)

Jakiś czas zastanawiałam się nad tym czy napisać tu czy nie, ponieważ z mężem mamy zaplanowane starania na początek 2018 roku. Ale cały czas wierzę, że uda mi się go przekabacić i zaczniemy starania jeszcze w 2017 :-p także mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona :)

Dziewczyny u mnie masę białego czegoś, ale brzuchol mnie boli jak na @ :(, i do tego prawy jajnik, aż do pachwiny :/, jest chyba 5dpo i chyba maleństwo się nie wgryzlo :(. Jeszcze tydzień do @. Oby to wytrzymać, w domu nawet żadnego testu nie mam. Chociaż może i dobrze bo już bym pewnie w poniedziałek robiła hehe.
Implantacja teoretycznie 6-10dpo, mogła jeszcze nawet nie zacząć się wgryzac [emoji1] dajmy jej jeszcze szansę [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dziewczyny ja leżę w domu po badaniu i dojść do siebie nie mogę... jestem odważną kobitką...tatuaże...motocykle...wysoki próg bólu a podnieść się nie mogę ..oddychać ciężko a skurcze mam takie jakie 11 lat temu przy porodzie...szok

Luna, strasznie mi przykro. A jakieś silniejsze pwbolowe moze?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę, że nikt nie zauważył mojego postu. No trudno, zdarza się :huh: Spróbuję jeszcze raz.

A więc czesc :) Co prawda z mężem mamy zaplanowane starania na 2018 rok ale cały czas staram się go przerobić na 2017 i wierzę, że mi się uda. A jak nie to zastosuję jakieś inne metody :ninja2:
Mam na imię Asia, mam 21 lat od jakiegoś czasu jestem opiekunką do dziecka i marzę o własnym. Na razie moim małym dzieckiem jest mój 8 miesięczny piesek.

Widzę, że nikt nie zauważył mojego postu. No trudno, zdarza się :huh: Spróbuję jeszcze raz.

A więc czesc :) Co prawda z mężem mamy zaplanowane starania na 2018 rok ale cały czas staram się go przerobić na 2017 i wierzę, że mi się uda. A jak nie to zastosuję jakieś inne metody :ninja2:
Mam na imię Asia, mam 21 lat od jakiegoś czasu jestem opiekunką do dziecka i marzę o własnym. Na razie moim małym dzieckiem jest mój 8 miesięczny piesek.
Hej, witamy witamy:)
A mozna wiedziec czemu az na przyszly przyszly rok odkladacie starania

reklama

Witaj :)

Do góry