reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Leczenie bólu w Polsce zakrawa na kpinę. Tak jakby nie było silniejszych leków pwbolowych, masakra. Moja ciocia miala pojedyncza mastektomie w lipcu I na bol pooperacyjny rowniez dostala ketonal[emoji33]
Ja mialam w styczniu wycinany woreczek zolciowy- nie ciachali mi brzucha, mialam laparoskopie, a zarowno w szpitalu jak I potem juz w domu byl to dla nich priorytet żebym nie czuła bólu. Faktycznie mialam tak dobrana dawkę i w gramaturze i godzinowo, ze ból poczulam na 5 dzien po operacji, jak mi sie te leki skończyły a mąż kolejne odbierał popołudniem. Troche bylam przycpana, to fakt, o ile pamietam brałam percocet, dość silny opioid, ale naprawdę bólu nie pamietam.
Szkoda naprawdę, ze Polska jest 100lat w plecy w tej kwestii

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emzilka ponieważ mój mąż twierdzi, że jeszcze chce skorzystać ze mną z życia :oo2:
Posiedzisz z nami trochę to dopiero go będziesz przekabacać [emoji1]
No i witaj!

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Kochana, trzymam kciuki za Ciebie! Jak przeczytałam Twoją wiadomość to od razu mi wszystko stanęło przed oczami. Ale rzeczywiście tak było. Teraz wiem, ze nie będę testować, bo jak coś będzie i nie utrzyma się to nie chce wiedzieć o tym.
Ale u Ciebie będzie inaczej i wszystko będzie dobrze :*
Tak mi przykro było gdy u Ciebie nie wyszło :( powtarzałam sobie, że u mnie będzie inaczej uhum i masz Ci babo placek :oo: no nic teraz czekam i dumam :unsure: :blink:
dziękuję i ściskam :happy:
A tak po za tym jak się czujesz, mam nadzieję, że wreszcie będzie happy end w 2017 ;)

Emzilka ponieważ mój mąż twierdzi, że jeszcze chce skorzystać ze mną z życia :oo2:

Moj tez tak mowil i z 22 lat zrobilo sie 28 w styczniu 29 lat:) zaciskaj mocno uda wieczorami, rob chwyt kleszczowy :) oni tak zwlekaja bo sie boja, to ich chyba przerasta... Moj zrozumial dopiero jak mu w rozpaczy powiedzialam ze nie chce byc stara matka i co bedzie jak beda problemy z zajsciem...

roza_21 Witaj ... szybko się tutaj zaaklimatyzujesz :)

Wybaczta, że się nie rozpisuję, ale mam doła połączonego ze wścieklizną - PMS jakiego świat nie widział, W dodatku od paru godzin mnie boli podbrzusze jak na owu ,

reklama
NeSSi współczuję :< jakiś tydzień temu przeżywałam to samo razem z bólem w krzyżu przez który nie mogłam leżeć, stać ani siedziec :hmm: a jeszcze to była moja pierwsza owulacja po odstawieniu antykoncepcji hormonalnej

Do góry