reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzien dobry,
Wymarzonego skoku temp nie bylo, poszla w dol jeszcze o 0.1F, test zrobilam, negatywny.
Dzis to juz totalnie czuje sie jak na "okres",mimo ze to 21dc, pewnie znow cykl 23dniowy[emoji849]
Pytanie czy z moim progesteronem wszystko ok skoro Tak wczesnie spada temperatura I faza lutealna jest Tak krotka.
Ehhh

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry,
Wymarzonego skoku temp nie bylo, poszla w dol jeszcze o 0.1F, test zrobilam, negatywny.
Dzis to juz totalnie czuje sie jak na "okres",mimo ze to 21dc, pewnie znow cykl 23dniowy[emoji849]
Pytanie czy z moim progesteronem wszystko ok skoro Tak wczesnie spada temperatura I faza lutealna jest Tak krotka.
Ehhh

Poczekaj do @ [emoji2] ja dziś też testowalam 23 dc i też negatyw. A później sobie myślę że stara i głupia. Po dwóch ciążach mogę tylko stwierdzić że objawy jak również ich brak to nie wyznacznik ciąży [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy Clo przyśpiesza owulację?
To zależy. Jednym skraca cykl (wtedy owu wcześniej) innym wydłuża. Przy pierwszym cyklu z clo.ciężko stwierdzić jak u kogo będzie. Mi clo skrocilo cykl z 33dni na - w pierwszym cyklu z clo 31, a kolejne cykle zz.clo już tylko 26-27dni

Ech jak ja Wam zazdroszczę doszukiwania się objawów :( ja czekam na @ ma być 20 mam nadzieję że się nie spóźni żeby na święta nie wkurzala gnida ;)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Poczekaj do @ [emoji2] ja dziś też testowalam 23 dc i też negatyw. A później sobie myślę że stara i głupia. Po dwóch ciążach mogę tylko stwierdzić że objawy jak również ich brak to nie wyznacznik ciąży [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia, a mierzysz temp?
Moj wykres wrozy tylko jedno
9b3f8705ef3a535c3c400dc54e4fe96b.jpg

Zreszta czuje @ w kosciach[emoji849]

To zależy. Jednym skraca cykl (wtedy owu wcześniej) innym wydłuża. Przy pierwszym cyklu z clo.ciężko stwierdzić jak u kogo będzie. Mi clo skrocilo cykl z 33dni na - w pierwszym cyklu z clo 31, a kolejne cykle zz.clo już tylko 26-27dni
Bo od wczoraj, a to był 9 dc mam mokro w majtkach... :/ kompletnie nie wiem co mam o tym myśleć...

reklama
Do góry