reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzien dobry,
Wymarzonego skoku temp nie bylo, poszla w dol jeszcze o 0.1F, test zrobilam, negatywny.
Dzis to juz totalnie czuje sie jak na "okres",mimo ze to 21dc, pewnie znow cykl 23dniowy[emoji849]
Pytanie czy z moim progesteronem wszystko ok skoro Tak wczesnie spada temperatura I faza lutealna jest Tak krotka.
Ehhh

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry,
Wymarzonego skoku temp nie bylo, poszla w dol jeszcze o 0.1F, test zrobilam, negatywny.
Dzis to juz totalnie czuje sie jak na "okres",mimo ze to 21dc, pewnie znow cykl 23dniowy[emoji849]
Pytanie czy z moim progesteronem wszystko ok skoro Tak wczesnie spada temperatura I faza lutealna jest Tak krotka.
Ehhh

Poczekaj do @ [emoji2] ja dziś też testowalam 23 dc i też negatyw. A później sobie myślę że stara i głupia. Po dwóch ciążach mogę tylko stwierdzić że objawy jak również ich brak to nie wyznacznik ciąży [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy Clo przyśpiesza owulację?
To zależy. Jednym skraca cykl (wtedy owu wcześniej) innym wydłuża. Przy pierwszym cyklu z clo.ciężko stwierdzić jak u kogo będzie. Mi clo skrocilo cykl z 33dni na - w pierwszym cyklu z clo 31, a kolejne cykle zz.clo już tylko 26-27dni

Ech jak ja Wam zazdroszczę doszukiwania się objawów :( ja czekam na @ ma być 20 mam nadzieję że się nie spóźni żeby na święta nie wkurzala gnida ;)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Poczekaj do @ [emoji2] ja dziś też testowalam 23 dc i też negatyw. A później sobie myślę że stara i głupia. Po dwóch ciążach mogę tylko stwierdzić że objawy jak również ich brak to nie wyznacznik ciąży [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia, a mierzysz temp?
Moj wykres wrozy tylko jedno
9b3f8705ef3a535c3c400dc54e4fe96b.jpg

Zreszta czuje @ w kosciach[emoji849]

To zależy. Jednym skraca cykl (wtedy owu wcześniej) innym wydłuża. Przy pierwszym cyklu z clo.ciężko stwierdzić jak u kogo będzie. Mi clo skrocilo cykl z 33dni na - w pierwszym cyklu z clo 31, a kolejne cykle zz.clo już tylko 26-27dni
Bo od wczoraj, a to był 9 dc mam mokro w majtkach... :/ kompletnie nie wiem co mam o tym myśleć...

reklama
Do góry