reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oj, to faktycznie :/ To chyba nie ma co na tą Polską służbę zdrowia jednak narzekać :/
dokladnie!

Z dostepem do specjalistow jest duzo prosciej w Polsce. W Holandii strasznie ograniczaja do nich dostep, dzieki temu nie ma kolejek ale mam wrazenie, ze za czesto przeginaja z tym niedawaniem skierowan. Jesli od 15 lat mam przewlekla skore a rodzinny musi guglowac PRZY MNIE co to za leki biore i nadal twierdzi, ze ma wiedze aby mnie slutecznie leczyc to wg mnie gruba przeginka.
Do tej pory leczenie skory prowadze w Polsce.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
a jak z prywatnymi wizytami? jest mozliwosc sie prywatnie do specjalisty umowic? bo ja w sumie w polsce nie korzystam z panstwowej opieki zdrowotnej... mam pakiet w pracy, albo tez chodze prywatnie jak trzeba. Nawet nie umialabym sie odnalezc w panstwowej przychodni, jak dziecko sie czuje - nie wiem co gdzie jak załatwic ;)

reklama
dokladnie!

a jak z prywatnymi wizytami? jest mozliwosc sie prywatnie do specjalisty umowic? bo ja w sumie w polsce nie korzystam z panstwowej opieki zdrowotnej... mam pakiet w pracy, albo tez chodze prywatnie jak trzeba. Nawet nie umialabym sie odnalezc w panstwowej przychodni, jak dziecko sie czuje - nie wiem co gdzie jak załatwic ;)

Gdyby istnialo cos takiego jak prywatna wizyta...marzenia.
Ja nie moglam znalezc nawet labu, ktory zrobi mi prywatnie bete. Musialam isc po skierowanie do rodzinnego. Czaisz to? Skierowanie ma bete [emoji23]

A mi jakby drętwieje w środku macica. Ale ostatnio też miałam podobnie chyba [emoji17] prawy jajnik daje czadu, śluzu pełno... Ale oczywiście ovia musiała sprowadzić mnie na ziemię, bo "taki śluz jest bardzo normalny w tym punkcie cyklu ". Wrr [emoji28]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Tak czytam i kurde zaczynam sie zastanawiać czy ja nie mam czasem problemy z torbielem .... dobrze, ze idę do tego ginekologa w piątek... dawno temu miałam z tym problem, ale tak po tej mojej miesiączce praktycznie boli mnie pachwina.. i coś jakby blokuje mnie tam w pachwinie :-(

Która zaczyna starania od poniedziałku pełna para ? Czy tylko ja zostałam jeszcze przed płodnymi :-D
Wezmę za chabety tego weterynarza kobiecego i powiem mu :,, facet nie wiem jak Ty to zrobisz, ale masz mi pomoc zajść w ciąże :-D"

Gdyby istnialo cos takiego jak prywatna wizyta...marzenia.
Ja nie moglam znalezc nawet labu, ktory zrobi mi prywatnie bete. Musialam isc po skierowanie do rodzinnego. Czaisz to? Skierowanie ma bete [emoji23]

Jap.... [emoji15] [emoji38] ja to wszystko robię prywatnie, piernicze [emoji1] a jak pomyślę że miałabym iść na NFZ do gina..... [emoji33]

Bertha, ja to samo. Dałam sobie spokój z publicznymi przychodniami, jak po skręceniu musiałam czekać na ortopede 4 miesiące [emoji15] poszłam prywatnie to mi nawet usg zrobili, czego nigdy nie doświadczyłam... I się okazało że odprysk kostny i 2 tyg heparyna w brzuch [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry