reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oj, to faktycznie :/ To chyba nie ma co na tą Polską służbę zdrowia jednak narzekać :/
dokladnie!

Z dostepem do specjalistow jest duzo prosciej w Polsce. W Holandii strasznie ograniczaja do nich dostep, dzieki temu nie ma kolejek ale mam wrazenie, ze za czesto przeginaja z tym niedawaniem skierowan. Jesli od 15 lat mam przewlekla skore a rodzinny musi guglowac PRZY MNIE co to za leki biore i nadal twierdzi, ze ma wiedze aby mnie slutecznie leczyc to wg mnie gruba przeginka.
Do tej pory leczenie skory prowadze w Polsce.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
a jak z prywatnymi wizytami? jest mozliwosc sie prywatnie do specjalisty umowic? bo ja w sumie w polsce nie korzystam z panstwowej opieki zdrowotnej... mam pakiet w pracy, albo tez chodze prywatnie jak trzeba. Nawet nie umialabym sie odnalezc w panstwowej przychodni, jak dziecko sie czuje - nie wiem co gdzie jak załatwic ;)

reklama
dokladnie!

a jak z prywatnymi wizytami? jest mozliwosc sie prywatnie do specjalisty umowic? bo ja w sumie w polsce nie korzystam z panstwowej opieki zdrowotnej... mam pakiet w pracy, albo tez chodze prywatnie jak trzeba. Nawet nie umialabym sie odnalezc w panstwowej przychodni, jak dziecko sie czuje - nie wiem co gdzie jak załatwic ;)

Gdyby istnialo cos takiego jak prywatna wizyta...marzenia.
Ja nie moglam znalezc nawet labu, ktory zrobi mi prywatnie bete. Musialam isc po skierowanie do rodzinnego. Czaisz to? Skierowanie ma bete [emoji23]

A mi jakby drętwieje w środku macica. Ale ostatnio też miałam podobnie chyba [emoji17] prawy jajnik daje czadu, śluzu pełno... Ale oczywiście ovia musiała sprowadzić mnie na ziemię, bo "taki śluz jest bardzo normalny w tym punkcie cyklu ". Wrr [emoji28]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Tak czytam i kurde zaczynam sie zastanawiać czy ja nie mam czasem problemy z torbielem .... dobrze, ze idę do tego ginekologa w piątek... dawno temu miałam z tym problem, ale tak po tej mojej miesiączce praktycznie boli mnie pachwina.. i coś jakby blokuje mnie tam w pachwinie :-(

Która zaczyna starania od poniedziałku pełna para ? Czy tylko ja zostałam jeszcze przed płodnymi :-D
Wezmę za chabety tego weterynarza kobiecego i powiem mu :,, facet nie wiem jak Ty to zrobisz, ale masz mi pomoc zajść w ciąże :-D"

Gdyby istnialo cos takiego jak prywatna wizyta...marzenia.
Ja nie moglam znalezc nawet labu, ktory zrobi mi prywatnie bete. Musialam isc po skierowanie do rodzinnego. Czaisz to? Skierowanie ma bete [emoji23]

Jap.... [emoji15] [emoji38] ja to wszystko robię prywatnie, piernicze [emoji1] a jak pomyślę że miałabym iść na NFZ do gina..... [emoji33]

Bertha, ja to samo. Dałam sobie spokój z publicznymi przychodniami, jak po skręceniu musiałam czekać na ortopede 4 miesiące [emoji15] poszłam prywatnie to mi nawet usg zrobili, czego nigdy nie doświadczyłam... I się okazało że odprysk kostny i 2 tyg heparyna w brzuch [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry