reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No wlasnie czytam, ze moment owulacji rozpoczyna faze lutealna takze na logike biorac to dzien owulacji jest pierwszym dniem fazy lutealnej.
Przynajmniej ja tak to rozumiem.

Ja lutealna licze od owulacji, czyli 14 dni.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny czytam was na bierzaco i trzymam za Was kciuki. Ja obecnie nadal siedze na l4. Wczoraj mnie dopadl straszny bol glowy az wymiotowac mi sie chcialo zazylam paracetamol bo ponoc w razie ciazy to jest bezpieczne ale nie pomoglo dzis jest lepiej. Przy czym @ nie widać i obym jej nie widziala tylko 2 kreski. Dzis naszlo mnie strasznie na mandarynki hi hi czas pokaze. Kupilam wlasnie 2 testy jak cos to jutro zatestuje.

Mnie przed testowaniem powtrzymuje cena testu jaki uwazam za najlepszy w Holandii...13 euro [emoji33] szkoda mi kasy na kilka takich drogich tesow :) kupie 1 dopiero tuz przed testowaniem :)

ogolnie to beka w 16 dc i 17 dc miałam taka sama temp i wyznaczyło mo owu na 17 dc a jak tylko zmienie w 17 dc temp na wyższa tylko o 0,01 to już wyznacza ze owu była w 16 dc wiec tak naprawdę owu mogła być w 15 dc jak był spadek a później wzrost

ogolnie to beka w 16 dc i 17 dc miałam taka sama temp i wyznaczyło mo owu na 17 dc a jak tylko zmienie w 17 dc temp na wyższa tylko o 0,01 to już wyznacza ze owu była w 16 dc wiec tak naprawdę owu mogła być w 15 dc jak był spadek a później wzrost

Dlatego wole testy owu :p jak dla mnie jasniejsze w przekazie :)

no mi test wyszedł pozytywny w 15 dc i owu była pewnie 15/16
15 spadek temp. test owu pozytywny
16 wzrost o 0,26 test owu negatywny

Jejciu, nie moge sie doczekac naszego testowania. Zeby chociaz jedna odczarowala forum [emoji173]️
Ide zrobic sobie kawe i cos w domu porobie bo 2 dni w domu juz mi na psyche wala.

reklama
Do góry