reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jak pojawia sie plyn w zatoce, to znaczy ze jest owu, wiec to dobrze ze mialas juz slady plynu! znaczy ze sie zacyznala owu. :) Przy wypuszczaniu przez pecherzyki jajec, ten plyn ktorym sa wypelnione się wlasnie w tej zatoce douglasa pojawia.

Jak jest podwyzszona, to moze byc zbyt duza krzepliwosc krwi, co jest niebezpieczne w ciazy i trzeba to zbic przed ciaza. homocysteine zbija sie biorac witaminy b6+b9(kwas foliowy)+b12, najlepiej w formie metylowej. najczesciej wysoka homocysteine ma sie przez np mutacje genu MTHFR, jak mam ja. Normy sa niby do 15, ale przy staraniach warto zeby byla w okolicy 5.

ale to chyba ovitrelle sie podaje szybciej. moj gin pregnyl mi podaje dopiero jak pecherzyk ma min. 20mm.

ja bym lekow nie brala... starania wazniejsze... dasz rade bez lekow!!

to pozostal ci seks, pikantne potrawy i gorąca kąpiel :)

dokladnie!! a ile mln macie plemnikow? bo to wiesz dwa % dwóm procentom nie równe.. jak macie duzo plemnikow, a tylko 2%, to moze byc lepiej niz ktos kto ma 8% a małą ich ilosc.

Tez czytałam to i nie kumałam o co chodzi :D

ja mam tak samo :) ja mojej rodzince i w zasadzie wszystkim znajomym ktorzy sa tematem zainteresowani mowie wszystko - i o poronieniu, i o staraniach, metodach itp. nie mam z tym problemu. rodzina potrafi byc na tyle dyskretna, ze po poronieniu byli bardzo delikatni i nie gadaja, ale wiadomo, trzmaja za nas mocno kciuki i czasem dopytaja mnie jak tam, kiedy termin @. a ja sie z nimi tymi informacjami dziele i mi z tym ok :)
jak uda sie w koncu zajsc, to powiem im od razu, nie potrafie ukrywac radosci. Wychodze z zalozenia, że nie ma co sie stresować/płakać dwa razy - raz prewencyjnie, bo cos moze sie zdarzyc, a drugi raz jak juz sie wydarzy..

Dopiero was nadrobilam... duzo spotkan w pracy.
Dzisiaj spadek jeszcze wiekszy - do 36,61 i oczywiscie biel na tescie.
Czekam na @. Owu byla 2 tyg temu wieczorem, wiec nie spodziewam sie jej wczesniej niz wieczorem lub jutro.. smutno :( pierwsze iui sie nie udalo....

PS. oczywiscie przegladnelam wszystkie ciążowe wykresy temperatur na ovufriend i wyszukiwalam, gdzie byl tak duzy spadek temp przed pozytywnym testem ;) kilka przypadków owszem bylo! no ale nie licze ze ja tez bede takim wyjątkiem..

Witajcie nowe dziewczyny! powodzenia!
Ja staram sie w sumier 32 cykle, 14 po poronieniu, mam 35 lat i zero dzieci.
A mogę Ci wysłać wyniki na priv? bo ja nie kumam...

A tak z ciekawości, przymierzam się do nich bo kiepsko u mnie ze sluzem, chociaż w tym coś tam się działo, ale dopomóc nie zaszkodzi. Wiesiołka już kupiłam więc może podzialam na jajniki z potrojona siłą.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No na mnie wiesiolek sam na działał w ogóle... zioła i dong oprócz śluzu w tym cyklu, w ubiegłym wywołały owulacje, którą wcześniej miałam tylko jak brałam clo... także wg mnie warto. I drogie jakoś strasznie nie są ;)

To mój 10dc,
Widzę, że już zachcianki macie [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to @ co miesiąc taka pazerna, nie idzie wyrobić [emoji23]
No ale w ciazy nie jestem ;(
Patrzyłam poszczególne wyniki do norm ciezarnej i dooooopa........
[emoji17]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry