Mietowajagodka
Fanka BB :)
Trzymam kciuki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do pracy na 14 i do 24... Masakra jakaś...poplacz sobie, moze winka sie napij, moze humor sie poprawi
A ja za 8 dni nowe starania.
Kotek 87 powodzenia
a jakis inny lekarz? szukasz innego?Do pracy na 14 i do 24... Masakra jakaś...
Załamana jestem tym, że moja Pani Doktor uważa że nie ma sensu clo i dupek przy takich słabych wynikach nasienia... Nawet recepty na nic mi nie dała. Chyba pomiędzy świętami pójdę do niej jeszcze raz...
a moze idz do kogos innego jeszczeDo pracy na 14 i do 24... Masakra jakaś...
Załamana jestem tym, że moja Pani Doktor uważa że nie ma sensu clo i dupek przy takich słabych wynikach nasienia... Nawet recepty na nic mi nie dała. Chyba pomiędzy świętami pójdę do niej jeszcze raz...
Napiszę już oficjalnie, albo zioła Ojca Sroki nr 3,albo Dong Quai mi pomógł! 2dni temu myślałam, że ten śluz sobie uroilam, ale od dwóch dni ciągle jest! kiedyś nigdyyy plodnego nie miałam!Ja też nam życze żebyśmy wszystkie w przyszłym roku brzuszki miały.
A bierzecie coś na lepszy śluz??
Idź skonsultować z innym lekarzem!Do pracy na 14 i do 24... Masakra jakaś...
Napiszę już oficjalnie, albo zioła Ojca Sroki nr 3,albo Dong Quai mi pomógł! 2dni temu myślałam, że ten śluz sobie uroilam, ale od dwóch dni ciągle jest! kiedyś nigdyyy plodnego nie miałam!
Ja od dziewczyny z grupy PCOS z fb kupowałam :/ ale mamm skład bo mi pisała i dobrze taką mieszankę w ziellarskim zrobić bo ma się pewność że to jest to Ona tak właśnie robiłaA gdzie zamawiasz zioła ojca sroki? Dasz link?