reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux a ja Cię zaskoczę. U mnie im bliżej porodu tym lepiej i lżej się czułam. Moja mama ze mną miała tak samo. Ja to nawet chciałam zrobić sobie urodziny- robiłam zakupy, tort zamówiłam, ciasta już miałam w domu, sprzątałam chatę i dzień przed urodzinami wylądowałam na porodówce i urodzin nie zrobiłam. A miałam jeszcze 1,5 tyg. do terminu.Ale synek chciał mieć ten sam termin urodzin co ja i przy okazji chciał mi zrobić wypasiony prezent:).
ja umieram i sie z tym nie kryje :( teraz robie pranie, obiad zaszykowuje itp, ale pewnie za godzine, dwie wezmie mnie jakis bol i polegna na kanapie zdychajac.....mam dni, ze mam mega przyplyw energii a mam tez takie, ze padam na pysk zaraz po wstaniu

Na początku bym się wstrzymała tylko nie potrzebny wydatek za pewne ktoś i tak kupi na prezent (u mnie tak było :xd) mój starszy zaczął interesować się nią jak miał około 1,5 m-ca a drugi też coś około tego ale trzy razy poleciała melodia i koniec włączał swoją pozytywkę ;-) ;):-D:-D:-D
no ja wlasnie mowilam do mojego chlopa, ze moze poczekac az maly zacznie widziec? bo tak to to bedzie nad nim wiesiec niepotrzebnie i zbierac kurz

Fidzia popłakałam się czytając twój wpis.
U mnie w święta będzie to samo,te same życzenia o powiększenie rodziny. Ble ble ble.
Ja tak samo, a w pracy siedzę.

Lux ja tez czym bliżej porodu to lepiej . Początek miałam senny :p. Ale i tak pozniej wspomnienia sa piękne. Tęskni się za posiadaniem dzidzi w brzuchu.

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam, że taki nastrój wprowadziłam, ale jest mi cholernie źle i chciałam się wam wygadac, bo zrozumiecie mnie jak nikt inny. co do świąt to nie chce ich wyjątkowo w tym roku ze względu na te życzenia. Ahh aż mnie głowa rozbolała. już bym chciała, żeby @ przyszła bo mnie jeszcze bardziej irytuje, że jej nie ma
Fidzia nie krępuj się. Po to jest to forum żeby się wygadać ;)

tez mialam taki kryzys po stracie tamtej ciazy...tez chcialam byc na miesjcu dziewczyn, ktore byly wtedy w ciazy...a teraz one mi mowia zobacz jak beczalas, jak bylo Ci ciezko a tu juz maly zaraz sie urodzi :) do mnie to nie dociera, ze to lada dzien, nie moge w to uwierzyc, ze sie udalo i bede mama :) tego samego Tobie zycze :*
Dziękuję... Ale dziś nie mam chęci do życia...

Dziewczyny z innej beczki...trzymajcie dziś za mnie kciuki. 14.30 mam wizytę u endokrynologa ...trzy miesiące na nią czekałam... wykryto u mnie guza lewego płata tarczycy i w 4 miesiące zgubiłam 11 kg... dziś badania czy to dziadostwo złośliwe czy nie ale powiem wam szczerze mam bardzo złe przeczucia i jeszcze ludzie mnie na ulicy nie poznają bo wyglądam jak 5 minut ...wyć mi się chce i lęk dziś ogromny. Nawet poranne przytulanka nie rozluźniły mnie chodź mój bardzo się starał.
Będzie dobrze ;). Kciuki zaciśnięte.

reklama
Do góry