reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziołszki, znowu durne pytanie do Was...
Jak mi dziś robili prolaktyne i progesteron, a jest 22dc, to jak coś się tam we mnie kluje, to coś wyjdzie z tych wyników czy nie :p
Czepiam sie wszystkiego co popadnie....

reklama
Dziewczyny z innej beczki...trzymajcie dziś za mnie kciuki. 14.30 mam wizytę u endokrynologa ...trzy miesiące na nią czekałam... wykryto u mnie guza lewego płata tarczycy i w 4 miesiące zgubiłam 11 kg... dziś badania czy to dziadostwo złośliwe czy nie ale powiem wam szczerze mam bardzo złe przeczucia i jeszcze ludzie mnie na ulicy nie poznają bo wyglądam jak 5 minut ...wyć mi się chce i lęk dziś ogromny. Nawet poranne przytulanka nie rozluźniły mnie chodź mój bardzo się starał.

A do tego jeszcze mina mojego meza. Odwrócił się i tez zaczął płakać.... Ehhhhh ja dziś chyba do pracy nie pójdę, nie nadaje się
A może betę zrobić? @ nie ma, jest nadzieja.

wiesz co, kiedys kilka kobiet powiedzialo, ze koncowka gorsza od poczatku i to PRAWDA....musze je przeprosic, bo w twarz im sie wtedy zasmialam...macica uciska na nerwy, krzyz siada, nie moge chodzic jak przyjdzie bol, paraliz nog taki, ze wstanie na siku w nocy graniczy z cudem i konczy sie masazem nog zeby sie ruszyly, bol piersi to koszmar, ucisk w dole brzucha coraz silniejszy....grudniowki zaczely wysyp w sierpniu, potem pazdziernik, listopad no i grudzien, mamy kilka po terminie urodzonych rowniez :) jeszcze troche nas zostaly, na bb tego nie widac, bo wiecej na fb jest pisane ;) wiec nie jestem sama

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Jaa w ubiegłe święta usłyszałam od teścia "oby w przyszłe święta spotkaliśmy się tu w w większym gronie...albo przynajmniej nie w mniejszym" dobrze, że to "przynajmniej" się spełniło...;)
rok temu nam zyczyli moi rodzice by kolejne Swieta byly z naszym dzieckiem :) wykrakali :)

Fidzia gadaj ile chcesz i co chcesz po to jest to forum i wiele z nas podobne ma odczucia, więc dobrze się rozumiemy. A tą prolaktynę kiedy się robi? Trzeba w jakimś dniu cyklu ją zrobić? Jaki jest koszt?
21-23dc jeśli masz cykl 28dni, jeżeli nie to ok 7-9 dni po owulacji :) u naas koszt 20zl

Dziewczyny z innej beczki...trzymajcie dziś za mnie kciuki. 14.30 mam wizytę u endokrynologa ...trzy miesiące na nią czekałam... wykryto u mnie guza lewego płata tarczycy i w 4 miesiące zgubiłam 11 kg... dziś badania czy to dziadostwo złośliwe czy nie ale powiem wam szczerze mam bardzo złe przeczucia i jeszcze ludzie mnie na ulicy nie poznają bo wyglądam jak 5 minut ...wyć mi się chce i lęk dziś ogromny. Nawet poranne przytulanka nie rozluźniły mnie chodź mój bardzo się starał.
Wszystko będzie dobrze. Tule

Boże jak ja bym chciała być na Twoim miejscu... Nie wiem, czy to dzień tak mnie nastraja, czy świadomość że praca 14-24...ale siedzę pod kołdrą i wyję. Poryczałam się oglądając jakiś filmik w necie o staruszku samotnie spędzającym święta. Dziś mój jest w pracy, córcia w szkole, więc mogę sobie spokojnie poryczeć...
Jestem strasznie zdołowana, nie wiem czy dam radę chodzić z moim na te wszystkie wizyty, badania... Nie wiem, czy się nie poddam.
Może to chwilowy kryzys, ale nie mam siły na nic...
tez mialam taki kryzys po stracie tamtej ciazy...tez chcialam byc na miesjcu dziewczyn, ktore byly wtedy w ciazy...a teraz one mi mowia zobacz jak beczalas, jak bylo Ci ciezko a tu juz maly zaraz sie urodzi :) do mnie to nie dociera, ze to lada dzien, nie moge w to uwierzyc, ze sie udalo i bede mama :) tego samego Tobie zycze :*

reklama
Do góry