reklama
Dziewczyny z innej beczki...trzymajcie dziś za mnie kciuki. 14.30 mam wizytę u endokrynologa ...trzy miesiące na nią czekałam... wykryto u mnie guza lewego płata tarczycy i w 4 miesiące zgubiłam 11 kg... dziś badania czy to dziadostwo złośliwe czy nie ale powiem wam szczerze mam bardzo złe przeczucia i jeszcze ludzie mnie na ulicy nie poznają bo wyglądam jak 5 minut ...wyć mi się chce i lęk dziś ogromny. Nawet poranne przytulanka nie rozluźniły mnie chodź mój bardzo się starał.
oczekiwanie
Fanka BB :)
A może betę zrobić? @ nie ma, jest nadzieja.A do tego jeszcze mina mojego meza. Odwrócił się i tez zaczął płakać.... Ehhhhh ja dziś chyba do pracy nie pójdę, nie nadaje się
wiesz co, kiedys kilka kobiet powiedzialo, ze koncowka gorsza od poczatku i to PRAWDA....musze je przeprosic, bo w twarz im sie wtedy zasmialam...macica uciska na nerwy, krzyz siada, nie moge chodzic jak przyjdzie bol, paraliz nog taki, ze wstanie na siku w nocy graniczy z cudem i konczy sie masazem nog zeby sie ruszyly, bol piersi to koszmar, ucisk w dole brzucha coraz silniejszy....grudniowki zaczely wysyp w sierpniu, potem pazdziernik, listopad no i grudzien, mamy kilka po terminie urodzonych rowniez jeszcze troche nas zostaly, na bb tego nie widac, bo wiecej na fb jest pisane wiec nie jestem sama
Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
rok temu nam zyczyli moi rodzice by kolejne Swieta byly z naszym dzieckiem wykrakaliJaa w ubiegłe święta usłyszałam od teścia "oby w przyszłe święta spotkaliśmy się tu w w większym gronie...albo przynajmniej nie w mniejszym" dobrze, że to "przynajmniej" się spełniło...
Spark
21-23dc jeśli masz cykl 28dni, jeżeli nie to ok 7-9 dni po owulacji u naas koszt 20zlFidzia gadaj ile chcesz i co chcesz po to jest to forum i wiele z nas podobne ma odczucia, więc dobrze się rozumiemy. A tą prolaktynę kiedy się robi? Trzeba w jakimś dniu cyklu ją zrobić? Jaki jest koszt?
Fidzia 1987
Wszystko będzie dobrze. TuleDziewczyny z innej beczki...trzymajcie dziś za mnie kciuki. 14.30 mam wizytę u endokrynologa ...trzy miesiące na nią czekałam... wykryto u mnie guza lewego płata tarczycy i w 4 miesiące zgubiłam 11 kg... dziś badania czy to dziadostwo złośliwe czy nie ale powiem wam szczerze mam bardzo złe przeczucia i jeszcze ludzie mnie na ulicy nie poznają bo wyglądam jak 5 minut ...wyć mi się chce i lęk dziś ogromny. Nawet poranne przytulanka nie rozluźniły mnie chodź mój bardzo się starał.
tez mialam taki kryzys po stracie tamtej ciazy...tez chcialam byc na miesjcu dziewczyn, ktore byly wtedy w ciazy...a teraz one mi mowia zobacz jak beczalas, jak bylo Ci ciezko a tu juz maly zaraz sie urodzi do mnie to nie dociera, ze to lada dzien, nie moge w to uwierzyc, ze sie udalo i bede mama tego samego Tobie zycze :*Boże jak ja bym chciała być na Twoim miejscu... Nie wiem, czy to dzień tak mnie nastraja, czy świadomość że praca 14-24...ale siedzę pod kołdrą i wyję. Poryczałam się oglądając jakiś filmik w necie o staruszku samotnie spędzającym święta. Dziś mój jest w pracy, córcia w szkole, więc mogę sobie spokojnie poryczeć...
Jestem strasznie zdołowana, nie wiem czy dam radę chodzić z moim na te wszystkie wizyty, badania... Nie wiem, czy się nie poddam.
Może to chwilowy kryzys, ale nie mam siły na nic...
Fidzia 1987
A może betę zrobić? @ nie ma, jest nadzieja.
Ehh chyba nie, czuję, że powtórka z rozrywki będzie jak w lipcu. Wtedy dwa tygodnie się spozniala. Mam regularne okresy , ale czasem taki psikus @ się przydarzy. Chciałabym,zeby już przyszła bo szybciej bysmy mogli zacząć starania
Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
reklama