reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Fidzia gadaj ile chcesz i co chcesz po to jest to forum i wiele z nas podobne ma odczucia, więc dobrze się rozumiemy. A tą prolaktynę kiedy się robi? Trzeba w jakimś dniu cyklu ją zrobić? Jaki jest koszt?

Przepraszam, że taki nastrój wprowadziłam, ale jest mi cholernie źle i chciałam się wam wygadac, bo zrozumiecie mnie jak nikt inny. co do świąt to nie chce ich wyjątkowo w tym roku ze względu na te życzenia. Ahh aż mnie głowa rozbolała. już bym chciała, żeby @ przyszła bo mnie jeszcze bardziej irytuje, że jej nie ma
Jesteśmy dzisiaj bardzo dobrze nastrojone... Masakra.

Fidzia popłakałam się czytając twój wpis.
U mnie w święta będzie to samo,te same życzenia o powiększenie rodziny. Ble ble ble.

Ahh wezcie, ludzie to malo kiedy mozgu uzywaja.
We wrzesniu bylam w Polsce (w lipcu mialam zabieg). Odwiedzilam ciocie i ona przy wszystkich zaczela mi gadac, ze mam juz 28 lat bla bla bla, moje kolezanki to juz po 2 dzieci maja bla bla bla. Probowalam jakos zejsc na inny temat ale ciagle gadala a ta w ciazy, ta urodzila, ze nie mlodnieje.
W pewnym momencie przy wszystkich wybuchnelam placzem bo juz nie dalam rady tego sluchac.
Potem mnie przepraszala ale wieczor i tak juz byl beznadziejny.
Wiem, ze nie chciala zle ale czasem trzeba sie zastanowic zanim cos sie powie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj zepsuly nam sie oba auta a dzisiaj nasz pies ugryzl K w palca [emoji35] na szczescie nie trzeba szyc.
Oczywiscie wine w pelni ponosi K bo ja mu od roku mowie, ze nie wolno dotyka. Magi kiedy ona sie tego nie spodziewa bo sie bardzo tego boi i tak probuje sie bronic.
No ale mnie nie slucha to ma za swoje. Moze to go nauczy.

Fidzia gadaj ile chcesz i co chcesz po to jest to forum i wiele z nas podobne ma odczucia, więc dobrze się rozumiemy. A tą prolaktynę kiedy się robi? Trzeba w jakimś dniu cyklu ją zrobić? Jaki jest koszt?
Koszt ok 18-28zl w zależności od laboratorium, a robi się je w drugiej połowie cyklu ok 21 dc.

Lux jeszcze chwila i będziesz sie tulić z Maluszkiem, wszystkie cierpienia obecne ulecą w jednej chwili, ale wiem jakie to ciężkie wiec współczuje i zaciskam za szybki koniec udręki [emoji1307]

Tulę te, którym biel zatruła szczęście, może Nowy Rok będzie bardziej szczęśliwy ! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Miętowajagódka witaj, szybkich pozytywów [emoji1307]
U nas dzisiaj noc wrażeń, jeden rzygał, drugi srał, wybaczcie kolokwializm, mąż takiego syfu w łazience, że ręce mi opadły, czas mi tak zapiernicza, że nie mogę sie ogarnąć. Ten cykl miało być na spokojnie, ale już zaczynam sie nakręcać im bliżej godziny "0" tym bardziej napięta jestem. Ehhh!

reklama
Do góry