Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz co, kiedys kilka kobiet powiedzialo, ze koncowka gorsza od poczatku i to PRAWDA....musze je przeprosic, bo w twarz im sie wtedy zasmialam...macica uciska na nerwy, krzyz siada, nie moge chodzic jak przyjdzie bol, paraliz nog taki, ze wstanie na siku w nocy graniczy z cudem i konczy sie masazem nog zeby sie ruszyly, bol piersi to koszmar, ucisk w dole brzucha coraz silniejszy....grudniowki zaczely wysyp w sierpniu, potem pazdziernik, listopad no i grudzien, mamy kilka po terminie urodzonych rowniez jeszcze troche nas zostaly, na bb tego nie widac, bo wiecej na fb jest pisane wiec nie jestem samaLux serio tak Ci już cieżko? Moze cos sie szykuje jak już Cie wszystko boli [emoji848] widziałam na grudniowkach, ze dużo dzieciaczków juz w listopadzie sie wykluło, a Ty sie męczysz dalej [emoji1]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Kochana, juz blizej jak dalej.. Jeszcze kilka dni przed Toba duzo wytrwalosci Ci zyczeDobry, siedze w kuchni, jem sniadanie i lzy mi kapia boli mnie wszystko, juz sama nie wiem co bardziej...chce urodzic....spalam z 2-3 godziny...
Witaj :-) idealnie trafiłaś. My tu wszystkie wierzymy, że kiedyś się uda...Witam
Chciałam do was dołączyć.
Dziś znowu się nie udało @ eh
Mam 34 lata dzieciątka brak
Czyli każda z nas tak reaguje na biel....I test zrobiony tylko po co... @ mnie wysterowala i się spóźnia. Na teście biało. Ja już nie wiem co robić. Zal smutek zlosc....nie chce świat bo znowu życzenia i ciągle ta sama gąska będzie. Ide się poryczec trzymajcie się
Ja testuje [emoji3] chyba w piątek z ranaBertha trzymamy tak mocno za Ciebie [emoji110][emoji110][emoji110] nie
Cheebay to będzie nas już dwie minimum, a może ktoś się jeszcze skusi
A do tego jeszcze mina mojego meza. Odwrócił się i tez zaczął płakać.... Ehhhhh ja dziś chyba do pracy nie pójdę, nie nadaje sięCzyli każda z nas tak reaguje na biel....
dzieki wsciekne sie jesli przenosze go przez Swieta nie dam rady, bede robic wszystko by urodzicKochana, juz blizej jak dalej.. Jeszcze kilka dni przed Toba duzo wytrwalosci Ci zycze
A nam wszystkim zycze dzis duzo usmiechu na twarzy, pogonmy precz smutki!!