reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

I test zrobiony tylko po co... @ mnie wysterowala i się spóźnia. Na teście biało. Ja już nie wiem co robić. Zal smutek zlosc....nie chce świat bo znowu życzenia i ciągle ta sama gadka będzie. Ide się poryczec trzymajcie się
to jest najgorsze co moze byc :( pamietam jak wrocilam do staran w styczniu i w lutym zobaczylam biel...siedzialam w kuchni i wylam, nie nie plakalam, tylko wylam a moj razem ze mna...pierwszy cykl po przerwie a takie emocje :( a teraz? emocje bo porod blisko ;) zycze Ci z calego serduszka by te dwie kreseczki przyszly szybko :) bo przyjda, zobaczysz :)

reklama
Dobry, siedze w kuchni, jem sniadanie i lzy mi kapia :( boli mnie wszystko, juz sama nie wiem co bardziej...chce urodzic....spalam z 2-3 godziny...
Witaj Luxuorius pocieszenie jest takie , że to niedługo się skończy, mały już się pewnie układa do wyjścia, wiem że to żadne pocieszenie, ale musisz dać radę na finishu :happy2:

dzieki :) wsciekne sie jesli przenosze go przez Swieta :D nie dam rady, bede robic wszystko by urodzic :D
Ja żałowałam, że nie przenosiłam ...młody urodził się 2 dni przed końcem roku, i ma całe życie rok w plecy :) Niestety poszedł do szkoły jako 6 latek i patrząc na niego a 7 latki to różnica w każdej sferze jest ogromna.

I test zrobiony tylko po co... @ mnie wysterowala i się spóźnia. Na teście biało. Ja już nie wiem co robić. Zal smutek zlosc....nie chce świat bo znowu życzenia i ciągle ta sama gadka będzie. Ide się poryczec trzymajcie się

Dziewczynki wiem jakie to uczucie niestety....ja już się tyle lat staram i dalej nic się nie dzieje. Ale nie można się poddawać.

Ja żałowałam, że nie przenosiłam ...młody urodził się 2 dni przed końcem roku, i ma całe życie rok w plecy :) Niestety poszedł do szkoły jako 6 latek i patrząc na niego a 7 latki to różnica w każdej sferze jest ogromna.
mi juz wszystko jedno naprawde, ale marze by wyskoczyl bo ja z kazdym dniem mam juz tak ciezko, ze siadam i becze

reklama
Do góry