reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@evelinia no wlasnie mysle czy w ogole kupowac karuzelki itp
Na początku bym się wstrzymała tylko nie potrzebny wydatek za pewne ktoś i tak kupi na prezent (u mnie tak było :xd) mój starszy zaczął interesować się nią jak miał około 1,5 m-ca a drugi też coś około tego ale trzy razy poleciała melodia i koniec włączał swoją pozytywkę ;-) ;):-D:-D:-D

reklama
no i jeszcze kazdy zaczyna sie pytac, juz, rodzisz, kiedy urodzisz?
Boże jak ja bym chciała być na Twoim miejscu... Nie wiem, czy to dzień tak mnie nastraja, czy świadomość że praca 14-24...ale siedzę pod kołdrą i wyję. Poryczałam się oglądając jakiś filmik w necie o staruszku samotnie spędzającym święta. Dziś mój jest w pracy, córcia w szkole, więc mogę sobie spokojnie poryczeć...
Jestem strasznie zdołowana, nie wiem czy dam radę chodzić z moim na te wszystkie wizyty, badania... Nie wiem, czy się nie poddam.
Może to chwilowy kryzys, ale nie mam siły na nic...

Boże jak ja bym chciała być na Twoim miejscu... Nie wiem, czy to dzień tak mnie nastraja, czy świadomość że praca 14-24...ale siedzę pod kołdrą i wyję. Poryczałam się oglądając jakiś filmik w necie o staruszku samotnie spędzającym święta. Dziś mój jest w pracy, córcia w szkole, więc mogę sobie spokojnie poryczeć...
Jestem strasznie zdołowana, nie wiem czy dam radę chodzić z moim na te wszystkie wizyty, badania... Nie wiem, czy się nie poddam.
Może to chwilowy kryzys, ale nie mam siły na nic...
Każda z nas ma zjazd i zły dzień, ale to mija... Czasem trzeba się wyryczec, przy takich emocjach... Tulę [emoji8]

Ech, a mnie urosła na czole 2 głowa na @... Jakoś już przestałam się nastawiac...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Lux pomimo Twojego złego samopoczucia-zazdroszczę Ci :)

Fidzia przykro mi :(

Miętowajagódka witaj!!:)

u mnie temp. jak na razie pnie się w góre :)

jenyyy jeszcze tyyyle czekania

do testowania 8 dni 22.12!!!!

Tak mi przykro i choćby człowiek chciał to w tym niestety nie jest w stanie pomóc :sad:
Tulę mocno
Dzięki dziewczyny. W styczniu jedziemy na badania nasienia i się okaże co jest grane. Mam dola bo już rok bez zabezpieczenia i w okolicach płodnych a tu nic. Ehh dziś wezmę z pracy androvit i mucosolvan i będziemy się leczyć na własną reke:happy:Lux obiecuje Ci, że niedługo dolacze do Ciebie.

reklama
A do tego jeszcze mina mojego meza. Odwrócił się i tez zaczął płakać.... Ehhhhh ja dziś chyba do pracy nie pójdę, nie nadaje się

Domyślam się co czujesz... Czuje, że takie rozczarowanie i mnie spotka 21 grudnia.... Boje sie tego....
Najgorsze są pytania a kiedy Wy, kiedy wasza kolej... W tym roku u mnie na swieta nie bedzie takich pytan, beda współczucia i pytania o samopoczucie po poronieniu... rzygam już tym wszystkim... Już praktycznie wróciłam do siebie ale każde takie pytanie to kolejny krok w tył dla mnie.. a ja potrzebuje teraz isc do przodu....

Do góry