reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jej jejj jej, jakiś smutny dzień tu dzisiaj... rozpromienic mi się tu szybko!
Bertha może faktycznie zagniezdzenie stąd spadek...
Paraplu z autami to tak już jest, złośliwość rzeczy martwych...;) a co do innej kwestii to pozytywnie myśleć proszę ! ;)

reklama
Witaj w klubie mi najpierw pokazywał ovu na 12 dc potem na 14 dc a ostatecznie wyznaczył na 17 dc i dla tego nie sugeruje się nim wszystkie znaki na niebie wskazywały na ovu w 15 dc więc nie bierz go do końca na serio :wink:
mi test ovu pokazał plusika w 15 dc wiec ovy oewnie cos koło tego wiec i 17 mogł być.
najważniejsze żeby plemiki dotrwały :)
jenny jeszcze tyle dni czekania :p

mi test ovu pokazał plusika w 15 dc wiec ovy oewnie cos koło tego wiec i 17 mogł być.
najważniejsze żeby plemiki dotrwały :)
jenny jeszcze tyle dni czekania :p
Dokładnie mam tak samo testy owulacyjne w 15 dc pozytywne ;) kotek jak Twój M ma dobrych żołnierzy to dadzą radę :biggrin2: u mnie już czekanie na półmetku ;)

Dokładnie mam tak samo testy owulacyjne w 15 dc pozytywne ;) kotek jak Twój M ma dobrych żołnierzy to dadzą radę :biggrin2: u mnie już czekanie na półmetku ;)
kiedy (nie)powinnaś dostać @
mój mąż ma podobno extra żołnierzyki przynajmniej tak gin stwierdził.
a seks w 16 dc był bardzo bardzo póżnym wieczorem więc mam nadzieję żę będzie ok :)

Witajcie kochane. Właśnie jestem po wizycie u gin. Mam pęcherzyk w prawym jajniku dominujący 20mm więc nie możemy tracić czasu :-) Mam brać luteine od 15 dnia cyklu. Czy któraś też ja bierze? Za tydzień kolejna wizyta. lekarz bardzo miły i sympatyczny :-)

kiedy (nie)powinnaś dostać @
mój mąż ma podobno extra żołnierzyki przynajmniej tak gin stwierdził.
a seks w 16 dc był bardzo bardzo póżnym wieczorem więc mam nadzieję żę będzie ok :)
W sobotę 17.12 u mnie zawsze jak w zegarku więc okaże się za 5 dni długich i mozolnych

reklama
Witajcie kochane. Właśnie jestem po wizycie u gin. Mam pęcherzyk w prawym jajniku dominujący 20mm więc nie możemy tracić czasu :-) Mam brać luteine od 15 dnia cyklu. Czy któraś też ja bierze? Za tydzień kolejna wizyta. lekarz bardzo miły i sympatyczny :-)
Ja brałam :) przy luteinie nie mierz temp. Jeśli too robisz bo wychodzi zaklamana (wyższa i stała) no i piersi mnie bolały bardzo (oczywiście wtedy byłam przekkonana, że to ciąża) bo to w końcu progesteron...

Do góry