reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie tempka spadła :( aż nie chce mi sie wstawać testować... rozczarowanie...

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Tule. Oczywiście wierzę, że może jeszcze wyjdzie pozytyw, ale w razie gdyby nie (tfutfu) jakie macie dalsze plany działania?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny.ja wczoraj pod wieczór okres dostalam:wściekła/y:powiem wam ze już mam dość bo albo pełno objawow które dają do myślenia i nadzieję oczywiście albo tak jak teraz kompletnie brak objawow i też nadzieja ze jest inaczej więc może...Ale ja już w nic nie wierzę.Masakra.także zaczynam 4 cykl starań.następna miesiaczka 07.01.2017.może nowy rok będzie dla mnie szczęśliwy!!trzymam za was kciuki dziewczyny.powiem wam ze miałam cien na 2 testach i mylalam ze naprawdę się udało a tu du..:no2:Ale bynajmniej na sylwestra zaszaleje;).będę się czasem odzywać choć przed świętami czasu za bardzo nie będzie.powodzenia kobitki ;)

Witajcie z rana
Doczekujemy się pozytywów, a tu jak na złość braki :realmad:
Bertha właśnie jak duży spadek ,nie łam się nam kochana :hmm: a może jutro podskoczy :eek: nie znam się do końca na tempce ale słyszałam ,że przy zagnieżdżeniu może coś spaść tylko kwestia jutrzejszej temperatury sikaj na testa to będzie coś wiadomo :cool:

A ja z rana załamka. Byłam na wizycie u mojej ginekolog. Wyniki mojego złe :( U mnie wszystko ok, ale niestety u niego nie. Teraz wizyta u androloga i zobaczymy co dalej... Jestem załamana :(

A ja z rana załamka. Byłam na wizycie u mojej ginekolog. Wyniki mojego złe :( U mnie wszystko ok, ale niestety u niego nie. Teraz wizyta u androloga i zobaczymy co dalej... Jestem załamana :(
Ania plemniki męskie wymieniają się na nowe co 70dni także nic straconego,kup mu androwit dla mężczyzn,ja mojego tym faszeruje

No to się wyjasniło :frown: znaleźli problem a to najważniejsze Aniu ! wierzę, że da się coś z tym zrobić &&& o_O

bertha przykro mi bo wiem ile pokładałaś nadziei w tym iui ale może jeszcze nic straconego, przecież nie jesteś jeszcze nawet w terminie @.
lux a Ty już jesteś jak tykająca bomba, w każdej chwili może się zacząć. Jak się czujesz?

My z m podziałaliśmy 12, 13 ,14 dc. Nie wiem kiedy owulka była bo coś kiepsko ją czuję od paru miesięcy. Termin @ mam w okolicach 24 grudnia ale jestem niemalże pewna że to nie mój czas.
Tak sobie myślę, że jednak tych pozytywnych testów na forum więcej było w okresie wiosennym i letnim a teraz kiepsko nam idzie.

reklama
Do góry