reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny przykro sie czyta z rana,jak same smutne wieści. My w tym cyklu skończyliśmy działania. M wyjechał. Testowanie 23-24.12. Starania w 8,9,10,11 dc. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja dalej na p.bolowych bo szczęka boli.i zrobił mi się zajad i zimno po tym rwaniu chyba. Miłego dnia wszystkim.

reklama
@StorAnia również polecam Androvit i Prostimen :) ale wizyta u anndrologa to najlepszy pomysł, mojemu zrobił dokladne badanie narządów, a wyniki choć nam wydawały się tragiczne, powiedział wlasnie że antybiotyk na 10dni i ProstiMen i będzie super, bo wcale wielkiej ttragedii nie ma, łatwo da się naprawić:) i takk też było ;)

dziewczyny ovufriend przestawił mi owu na 17 dc buuu
a serduszkowanie ostatnie było w 16 dc...

a taK WGL TO W SOBOTE WYPIŁAM 2 LAMPKI WINA I TA K MNIE ZACZEŁY BOLEC JAJNIKI I ŚRODEK BRZUCHA ŻE NA 2 LAMPCE SIE SKOŃCZYŁO PICIE
smile.gif

bertha nie trac nadziei poczekaj do terminu @.

No hej dziewczynki u mnie 24dc jeszcze 3dni do testa,ciekawość mnie zżera ale co ma być to będzie,boję się bardzo,Berta i jak z rana,człowiek się tak starał zobaczymy, tylko Natalka nam w grudniu coś pokazała,musimy się postarać w starym roku,do dzieła dziewczynki

Witajcie

Ja dzisiaj tak z doskoku, wybaczcie, chciaĺam nadrobić ale nie dam rady

Bertha u mnie pierwsza inseminacja się nie powiodła, ale druga już tak
Bądź dobrej myśli
Trzymam kciuki

"Nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury."

Ja dziś 9 dpo ale raczej dupa z cyklu bo głowa zaczyna mnie pobolewać,a zawsze mam tak ze trzy cztery dni przed :( jutro to już przyjdzie migrena, więc raczej nie spodziewam się żadnych rewelacji :no: no nic poczekamy zobaczymy w sobotę się wyjaśni , za wszystkie testujące &&& zaciśnięte :happy:

dziewczyny ovufriend przestawił mi owu na 17 dc buuu
a serduszkowanie ostatnie było w 16 dc...

a taK WGL TO W SOBOTE WYPIŁAM 2 LAMPKI WINA I TA K MNIE ZACZEŁY BOLEC JAJNIKI I ŚRODEK BRZUCHA ŻE NA 2 LAMPCE SIE SKOŃCZYŁO PICIE
smile.gif

bertha nie trac nadziei poczekaj do terminu @.
Witaj w klubie mi najpierw pokazywał ovu na 12 dc potem na 14 dc a ostatecznie wyznaczył na 17 dc i dla tego nie sugeruje się nim wszystkie znaki na niebie wskazywały na ovu w 15 dc więc nie bierz go do końca na serio :wink:

reklama
Do góry