reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie kochane. Właśnie jestem po wizycie u gin. Mam pęcherzyk w prawym jajniku dominujący 20mm więc nie możemy tracić czasu :-) Mam brać luteine od 15 dnia cyklu. Czy któraś też ja bierze? Za tydzień kolejna wizyta. lekarz bardzo miły i sympatyczny :-)

Bierz męża w obroty. A który masz dzien cyklu? Ja zaszłam w ciaze, w pierwszym cyklu z luteina, wiec trzymam kciuki za Ciebie [emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Bertha, duzy ten spadek? Z ilu na ile?

Ja dzis studiowalam wiedze o wykresach postawowej temperatury ciala, leb mi paruje, czuje sie jak podczas sesji[emoji28]
Spadek o 0,2 -> z 37,02 na 36,80.

Tule. Oczywiście wierzę, że może jeszcze wyjdzie pozytyw, ale w razie gdyby nie (tfutfu) jakie macie dalsze plany działania?
Nastepny cykl bez mierzenia temperatury, owu bedzie mniej wiecej w swieta, wiec iui nie bedzie, tylko podzialamy naturalnie. M dostanie do picia syropek na rozrzedzenie spermy. tabletki mu sie skonczyly 2 tyg temu, wiec ma przerwe w braniu, wiec dupa... musze kupic.
w styczniu moze kolejne iui, a potem juz powaznie pomysle o in vitro.

Jej jejj jej, jakiś smutny dzień tu dzisiaj... rozpromienic mi się tu szybko!
Bertha może faktycznie zagniezdzenie stąd spadek...
Dzisiaj 13dpo wiec to raczej za pozno na spadek implantacyjny... chociaż czort go wie... :(

Test oczywiscie zrobilam, negatyw, biel jakiej malo.

Spadek o 0,2 -> z 37,02 na 36,80.

Nastepny cykl bez mierzenia temperatury, owu bedzie mniej wiecej w swieta, wiec iui nie bedzie, tylko podzialamy naturalnie. M dostanie do picia syropek na rozrzedzenie spermy. tabletki mu sie skonczyly 2 tyg temu, wiec ma przerwe w braniu, wiec dupa... musze kupic.
w styczniu moze kolejne iui, a potem juz powaznie pomysle o in vitro.

Dzisiaj 13dpo wiec to raczej za pozno na spadek implantacyjny... chociaż czort go wie... :(

Test oczywiscie zrobilam, negatyw, biel jakiej malo.

Wczoraj czytałam, że implantacji nie koniecznie musi towarzyszyc wysoka temp, a nie jest konieczne aby w ciazy byla podwyzszona temp... Cycki do góry, wszystko bedzie dobrze ;)

kotek87

Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
2ba6857b3f8ba351471865edb7f075f7.png

Ania plemniki męskie wymieniają się na nowe co 70dni także nic straconego,kup mu androwit dla mężczyzn,ja mojego tym faszeruje
Martwię się bardzo, bo wszystko wskazuje że jest dobrze oprócz ilości plemników tych o prawidłowej budowie... Powinno być powyżej 4% a jest tylko 2% :(
Już go zapisałam prywatnie do androloga... Ale to są straszne koszty... Masakra :(

reklama
Do góry