reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

N

No u mnie 13,15,17 zastrzyk 14 zobaczymy,ja za 4dni trzymam kciuki
UUuu Docia1975 to ładnie serduszkowaliście ! powinniście się wstrzelić :biggrin2: no musi być z tego bijące serduszko :)
kibicuję &&& zaciśnięte, aż bolą :-D✊✊✊
A jak u Ciebie z testowaniem?
Ja chciałam testować wcześniej, ale jednak wytrzymam się przynajmniej do czwartku,piątku :blink:
przecież jak coś ma być to będzie, a dodatkowo stresu sobie odejmę ;-) ;)

reklama
Tabelka
staraczki.png

Lux jak tam? Kopniaka od małego nie raz i po urodzeniu zarobisz, więc nie martw się :p
U mnie zaczął się 2 trymestr.
Trzymam kciuki, żebyście wszystkie szybciutko dołączyły.

Załączniki

• staraczki.png
    staraczki.png
    81,4 KB · Wyświetleń: 456
ooo to już niedługo :)
u mnie planowo powinna być 21.12 ale to jest pierwszy cykl po poronienoiu wiec tak naprawdę nie wiem kiedy
po pierwszym poronieniu @ dostałam po 28 dniach :)
Miejmy nadzieję, że @ nie przyjdzie i wreszcie będziesz mogła cieszyć się ciążą :) życzę Ci aby wszystko było już tylko dobrze :happy:

UUuu Docia1975 to ładnie serduszkowaliście ! powinniście się wstrzelić :biggrin2: no musi być z tego bijące serduszko :)
kibicuję &&& zaciśnięte, aż bolą :-D✊✊✊
A jak u Ciebie z testowaniem?
Ja chciałam testować wcześniej, ale jednak wytrzymam się przynajmniej do czwartku,piątku :blink:
przecież jak coś ma być to będzie, a dodatkowo stresu sobie odejmę ;-) ;)
26dc mogę zrobić bete ale 27 do zrobię sikany to 14grudnia,trzymaj mocno

Tylko nasz czas niedługo się skończy :( oboje już nie jesteśmy młodzi niestety...
Dzialajcie androvitem na pewno nie zaszkodzi oprócz lekarzy trzeba jeszcze samemu działać ,może tak jak dziewczyny piszą poprawi się jakość o_O
Kurcze czas leci prawda, psychika w międzyczasie siada jednak póki co liczy się to co jest teraz a jeszcze szansa jest :happy:

Martwię się bardzo, bo wszystko wskazuje że jest dobrze oprócz ilości plemników tych o prawidłowej budowie... Powinno być powyżej 4% a jest tylko 2% :(
Już go zapisałam prywatnie do androloga... Ale to są straszne koszty... Masakra :(
U nas o prawidłowej budowie było 3%, a o ruchu szybkim dużo poniżej normy, do tego asthenospermia-zbyt duża lekkość, a jednak antybiotyk i suplementy dały radę :) ale faktyczniee, koszty tegoo to masakra, za samą wizytę u androloga ,200 plus badania, a leki 150zl. W jeden dzień poszło 500zl.

U nas o prawidłowej budowie było 3%, a o ruchu szybkim dużo poniżej normy, do tego asthenospermia-zbyt duża lekkość, a jednak antybiotyk i suplementy dały radę :) ale faktyczniee, koszty tegoo to masakra, za samą wizytę u androloga ,200 plus badania, a leki 150zl. W jeden dzień poszło 500zl.
Ja pieprze to ździercy :realmad:

Jestem załamana...

reklama
Do góry