Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na tym słabiej widać. Może innym testem? Trochę to takie doszukiwanie się czegoś, ale cień jakby jest [emoji1] za kilka dni napewno będzie ciemniejsza. Trzymam kciuki [emoji3]U mnie dzis tak. Przyciemnione bo znów pokazywałam koleżance ...![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi Bertha.. Ale zrob mize jednak ten test.U mnie tempka spadłaaż nie chce mi sie wstawać testować... rozczarowanie...
--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Jeszcze nic straconego! Trzymamy kciukiU mnie tempka spadłaaż nie chce mi sie wstawać testować... rozczarowanie...
W realu dobrze, zawsze masz forum, możesz pytać [emoji2].wiem, odgazowywanie, kropelki i inne cuda, jak mi sie to latwo mowi a ja sie boje co bedzie w realu![]()
Bertha, ja przyznam, że w szczęśliwym cyklu nie mierzyłam temperatury, nie miałam na to głowy i czasu. A za Ciebie cały czas trzymam kciuki, Ty wiesz...U mnie tempka spadłaaż nie chce mi sie wstawać testować... rozczarowanie...
mi tez bedzie brakowac kopniakow i to bardzoW realu dobrze, zawsze masz forum, możesz pytać [emoji2].
Chociaż ja czekam z niecierpliwością na tego kopiącego człowieczka w moim brzuchu. I jestem nastawiona, że jak będzie płakał to damy radę. Jeszcze 20 tygodni i będziemy razem. Synek ma na imię Tymek :-)
Z drugiej strony wtedy będzie mi strasznie brakować tych kopniaczków.
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom