reklama
agnesis
Fanka BB :)
Ja tez chciałam rano zatestowac, a tam juz morze czerwone [emoji55] wszystko jak w zegarku tylko ciazy brak.
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Paraplu
Przykro mi
A mnie chorobsko rozklada od dwoch tygodni i dzisiaj zdecydowalo, ze zaatakuje :/
Na dodatek o 7 mialam byc w pracy a mi sie auto zepsulo! [emoji35][emoji35][emoji35]
Cudny poczatek tygodnia [emoji35]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A mnie chorobsko rozklada od dwoch tygodni i dzisiaj zdecydowalo, ze zaatakuje :/
Na dodatek o 7 mialam byc w pracy a mi sie auto zepsulo! [emoji35][emoji35][emoji35]
Cudny poczatek tygodnia [emoji35]
Agnesis, przykro mi bardzo [emoji17]
Bertha, duzy ten spadek? Z ilu na ile?
Paraplu, nie daj sie chorobie, a z tym autem to rzeczywiscie "fart"[emoji52]
Ja dzis studiowalam wiedze o wykresach postawowej temperatury ciala, leb mi paruje, czuje sie jak podczas sesji[emoji28]
Bertha, duzy ten spadek? Z ilu na ile?
Paraplu, nie daj sie chorobie, a z tym autem to rzeczywiscie "fart"[emoji52]
Ja dzis studiowalam wiedze o wykresach postawowej temperatury ciala, leb mi paruje, czuje sie jak podczas sesji[emoji28]
Antonia2016
Na tym słabiej widać. Może innym testem? Trochę to takie doszukiwanie się czegoś, ale cień jakby jest [emoji1] za kilka dni napewno będzie ciemniejsza. Trzymam kciuki [emoji3]U mnie dzis tak. Przyciemnione bo znów pokazywałam koleżance ...
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
sylwkaq90
Przykro mi Bertha.. Ale zrob mize jednak ten test.U mnie tempka spadła aż nie chce mi sie wstawać testować... rozczarowanie...
--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Nadalka ja tez widzę cień.
S
StorAnia
Gość
Jeszcze nic straconego! Trzymamy kciukiU mnie tempka spadła aż nie chce mi sie wstawać testować... rozczarowanie...
W realu dobrze, zawsze masz forum, możesz pytać [emoji2].wiem, odgazowywanie, kropelki i inne cuda, jak mi sie to latwo mowi a ja sie boje co bedzie w realu
Chociaż ja czekam z niecierpliwością na tego kopiącego człowieczka w moim brzuchu. I jestem nastawiona, że jak będzie płakał to damy radę. Jeszcze 20 tygodni i będziemy razem. Synek ma na imię Tymek :-)
Z drugiej strony wtedy będzie mi strasznie brakować tych kopniaczków.
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Bertha, ja przyznam, że w szczęśliwym cyklu nie mierzyłam temperatury, nie miałam na to głowy i czasu. A za Ciebie cały czas trzymam kciuki, Ty wiesz...U mnie tempka spadła aż nie chce mi sie wstawać testować... rozczarowanie...
reklama
mi tez bedzie brakowac kopniakow i to bardzo wlasnie sie kawaler rozpychaW realu dobrze, zawsze masz forum, możesz pytać [emoji2].
Chociaż ja czekam z niecierpliwością na tego kopiącego człowieczka w moim brzuchu. I jestem nastawiona, że jak będzie płakał to damy radę. Jeszcze 20 tygodni i będziemy razem. Synek ma na imię Tymek :-)
Z drugiej strony wtedy będzie mi strasznie brakować tych kopniaczków.