reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie tempka spadła :( aż nie chce mi sie wstawać testować... rozczarowanie...

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Tule. Oczywiście wierzę, że może jeszcze wyjdzie pozytyw, ale w razie gdyby nie (tfutfu) jakie macie dalsze plany działania?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny.ja wczoraj pod wieczór okres dostalam:wściekła/y:powiem wam ze już mam dość bo albo pełno objawow które dają do myślenia i nadzieję oczywiście albo tak jak teraz kompletnie brak objawow i też nadzieja ze jest inaczej więc może...Ale ja już w nic nie wierzę.Masakra.także zaczynam 4 cykl starań.następna miesiaczka 07.01.2017.może nowy rok będzie dla mnie szczęśliwy!!trzymam za was kciuki dziewczyny.powiem wam ze miałam cien na 2 testach i mylalam ze naprawdę się udało a tu du..:no2:Ale bynajmniej na sylwestra zaszaleje;).będę się czasem odzywać choć przed świętami czasu za bardzo nie będzie.powodzenia kobitki ;)

Witajcie z rana
Doczekujemy się pozytywów, a tu jak na złość braki :realmad:
Bertha właśnie jak duży spadek ,nie łam się nam kochana :hmm: a może jutro podskoczy :eek: nie znam się do końca na tempce ale słyszałam ,że przy zagnieżdżeniu może coś spaść tylko kwestia jutrzejszej temperatury sikaj na testa to będzie coś wiadomo :cool:

A ja z rana załamka. Byłam na wizycie u mojej ginekolog. Wyniki mojego złe :( U mnie wszystko ok, ale niestety u niego nie. Teraz wizyta u androloga i zobaczymy co dalej... Jestem załamana :(

A ja z rana załamka. Byłam na wizycie u mojej ginekolog. Wyniki mojego złe :( U mnie wszystko ok, ale niestety u niego nie. Teraz wizyta u androloga i zobaczymy co dalej... Jestem załamana :(
Ania plemniki męskie wymieniają się na nowe co 70dni także nic straconego,kup mu androwit dla mężczyzn,ja mojego tym faszeruje

No to się wyjasniło :frown: znaleźli problem a to najważniejsze Aniu ! wierzę, że da się coś z tym zrobić &&& o_O

bertha przykro mi bo wiem ile pokładałaś nadziei w tym iui ale może jeszcze nic straconego, przecież nie jesteś jeszcze nawet w terminie @.
lux a Ty już jesteś jak tykająca bomba, w każdej chwili może się zacząć. Jak się czujesz?

My z m podziałaliśmy 12, 13 ,14 dc. Nie wiem kiedy owulka była bo coś kiepsko ją czuję od paru miesięcy. Termin @ mam w okolicach 24 grudnia ale jestem niemalże pewna że to nie mój czas.
Tak sobie myślę, że jednak tych pozytywnych testów na forum więcej było w okresie wiosennym i letnim a teraz kiepsko nam idzie.

reklama
Do góry