Moj tez sie pytal czy test juz robilam.. A jak zobaczyl testy owulacyjne to zapytal sie co to owulacja... Kurtyna w dol hahaha
Nieźle! [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj tez sie pytal czy test juz robilam.. A jak zobaczyl testy owulacyjne to zapytal sie co to owulacja... Kurtyna w dol hahaha
Zrobiłam foto najwyraźniejsze jakie mogłam
Znając życie i tak pewnie nic z tego, bo ostatnie 3 tyg odpuściłam totalnie...
Wybaczcie te nieestetyczne paprochy
Zrobiłam foto najwyraźniejsze jakie mogłam
Tu widać już wyraźnie kreskę, dajesz kobito z rana drugi!!! Jutro zobaczymy pewnie wyraźniejszą kreskę [emoji1307]
Ogolnie to on ogarniety chlop jest...ale w tych kwestiach to kaplica ciemniaca :-)Hahahahahaha, o kuzwa [emoji87][emoji23][emoji23][emoji23]
Haha moj pare tygodni temu pytal sie mnie gdzie ma prostate [emoji23]
Chcialam mu palpacyjnie pokazac ale sie nie zgodzil [emoji23]
Sie poplakalam
Paraplu, bo ze śmiechu zaraz zejde [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Haha moj pare tygodni temu pytal sie mnie gdzie ma prostate [emoji23]
Chcialam mu palpacyjnie pokazac ale sie nie zgodzil [emoji23]
I ja ślepa też widzę! [emoji16]Zrobiłam foto najwyraźniejsze jakie mogłam
To patrzaj co u mnie wyszłoNa tym kalkulatorku z daty OM i średniej długości cyklu wyszło mi to:
Oczywiscie z przymrużeniem oka, ale bobosexy były dokładnie 4go grudnia również wiec kto wie?[emoji4][emoji85]
hehe tez dobry pomyslJa tak popatrzyłam na moje wydojone worki, i zapłakałam [emoji24]
Ale najwyżej wszczepie silikon jak zakończę rozmnażanie [emoji23]