reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A ze mnie leci plodny śluz, wtf?! [emoji15] [emoji33] może cykl mi się wydłuży, ale aż tyle? Ja już nie ogarniam co ta moja psiocha wyprawia [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Emzilka tez juz bym chciala wiedziec na czym stoje. Duzo lepiej znosilam moment do owulki, wtedy czylam, ze dzialam a teraz pozostalo czekanie...okropnosc.
Jeszcze ciagle doszukuje sie tego samego klucia jakie mialam w kwietniu przy zagniezdzaniu. Wiem, ze tym razem mogo go nie czuc no ale to silniejsze ode mnie.
Wrrrrrr

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No ja tez czulam ze cos leci, ale co do czego to tyci tyci na gaciochach...
Dzis mnie zwatpienie zlapalo czy tam cos sie dzieje... Juz bym chciala wiedziec czy w ta czy w tamta strone... :(

U mnie na gaciach tez czysto ale jak papierem sie podcieralam to masakrycznie duzo go bylo.
Nawet z ciekawosci przed chwila sprawdzilam i mokro.

Na dobra sprawe to w tym momencie mozemy miec juz sliczne zaplodnione jajeczka i one sobie teraz wedruja do meciutkiej macicy?! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Tak, tak, nadal sobie afirmuje [emoji13]

Emzilka tez juz bym chciala wiedziec na czym stoje. Duzo lepiej znosilam moment do owulki, wtedy czylam, ze dzialam a teraz pozostalo czekanie...okropnosc.
Jeszcze ciagle doszukuje sie tego samego klucia jakie mialam w kwietniu przy zagniezdzaniu. Wiem, ze tym razem mogo go nie czuc no ale to silniejsze ode mnie.
Wrrrrrr

No wlasnie, czekanie jest tortura.
Mnie czasem zakłuje w brzuchu, ale niecały rok temu przeszłam laparoskopowe usuwanie woreczka żółciowego i od tamtego czasu czasem mnie zakłuje, zrost jakis czy nie wiem. A ze po prawej stronie to wiąże raczej z tym nic z ewentualna ciąża

U mnie na gaciach tez czysto ale jak papierem sie podcieralam to masakrycznie duzo go bylo.

Na dobra sprawe to w tym momencie mozemy miec juz sliczne zaplodnione jajeczka i one sobie teraz wedruja do meciutkiej macicy?! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Aby tak wlasnie bylo[emoji7][emoji7][emoji7]

Wrrrrrr

Jeszcze wczoraj dawalam sobie nadzieje bo okropnie zle sie czulam, taki mialam bol glowy i bylam oslabiona.. To samo mialam we wrzesniu a pozniej okazalo sie ze jestem w ciazy.. Ale dzis jakas handra mnie dopadla...
Na pocieszenie maz zabral mnie po pracy do nalesnikarni u nas w miescie... Pyszna zupka pomidorowa i pancakes mniami... Kocham tam chodzic :)

reklama

Ja tez mowie do mojego Ryzyka, ze Mamusia go kocha i niech sie wgryza mocno we mnie, zeby 9miesiecy ze mna swiat poznawac....

Ja tez mowie do mojego Ryzyka, ze Mamusia go Kocha i niech wgryza sie mocno we mnir, zeby 9miesiecy ze mna swiat poznawal

Do góry