ewelinaanna1992
Fanka BB :)
powtórz, coś tam widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powtórz, coś tam widać
A ze mnie leci plodny śluz, wtf?! [emoji15] [emoji33] może cykl mi się wydłuży, ale aż tyle? Ja już nie ogarniam co ta moja psiocha wyprawia [emoji23]
No ja tez czulam ze cos leci, ale co do czego to tyci tyci na gaciochach...
Dzis mnie zwatpienie zlapalo czy tam cos sie dzieje... Juz bym chciala wiedziec czy w ta czy w tamta strone...
Emzilka tez juz bym chciala wiedziec na czym stoje. Duzo lepiej znosilam moment do owulki, wtedy czylam, ze dzialam a teraz pozostalo czekanie...okropnosc.
Jeszcze ciagle doszukuje sie tego samego klucia jakie mialam w kwietniu przy zagniezdzaniu. Wiem, ze tym razem mogo go nie czuc no ale to silniejsze ode mnie.
Wrrrrrr
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie na gaciach tez czysto ale jak papierem sie podcieralam to masakrycznie duzo go bylo.
Nawet z ciekawosci przed chwila sprawdzilam i mokro.
Na dobra sprawe to w tym momencie mozemy miec juz sliczne zaplodnione jajeczka i one sobie teraz wedruja do meciutkiej macicy?! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Tak, tak, nadal sobie afirmuje [emoji13]
Emzilka tez juz bym chciala wiedziec na czym stoje. Duzo lepiej znosilam moment do owulki, wtedy czylam, ze dzialam a teraz pozostalo czekanie...okropnosc.
Jeszcze ciagle doszukuje sie tego samego klucia jakie mialam w kwietniu przy zagniezdzaniu. Wiem, ze tym razem mogo go nie czuc no ale to silniejsze ode mnie.
Wrrrrrr
Tu się nie ma z czego śmiać! [emoji23] [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]padlam[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja tez mowie do mojego Ryzyka, ze Mamusia go Kocha i niech wgryza sie mocno we mnir, zeby 9miesiecy ze mna swiat poznawalU mnie na gaciach tez czysto ale jak papierem sie podcieralam to masakrycznie duzo go bylo.
Nawet z ciekawosci przed chwila sprawdzilam i mokro.
Na dobra sprawe to w tym momencie mozemy miec juz sliczne zaplodnione jajeczka i one sobie teraz wedruja do meciutkiej macicy?! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Tak, tak, nadal sobie afirmuje [emoji13]
Ja tez mowie do mojego Ryzyka, ze Mamusia go kocha i niech sie wgryza mocno we mnie, zeby 9miesiecy ze mna swiat poznawac....