reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nadalka, koniecznie powtórz test. Po jakim czasie od zrobienia testu strzelilas foto?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz te co wstawiałam robiłam teraz. Test robiłam ok 6 rano, popatrzyłam, był negatyw i poszłam spac ... robiłam ten facelle z rosmanna, to przez szkiełko nic nie było widać . Ok 7:30 z ciekawości go otworzyłam i już widziałam ten cień . Teraz zrobiłam foto bo wcześniej byłam w pracy i nie miałam za bardzo jak.

reklama
Ja takmialm 3dni temu i az ukucnac musialam a moj maz na to juz nie symuluj lozko trzeba poslac :p i ogolnie co jakis czas mam ukolenie z lewego jamnika
Teraz te co wstawiałam robiłam teraz. Test robiłam ok 6 rano, popatrzyłam, był negatyw i poszłam spac ... robiłam ten facelle z rosmanna, to przez szkiełko nic nie było widać . Ok 7:30 z ciekawości go otworzyłam i już widziałam ten cień . Teraz zrobiłam foto bo wcześniej byłam w pracy i nie miałam za bardzo jak.
Po takim czasie to niestety chyba nie jest miarodajne... :( dla pewnosci zrob jeszcze jutro albo w pon bete

Powtórz jutro dla pewności z rana :) i będzie wszystko jasne ..

Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, ale może wy coś podpowiecie, bo już wariuje. Zawsze miałam nieregularne cykle, w kwietniu w 8tc okazało sie że ciąża obumarla. Od kolejnego ktory dostałam w maja dostawałam @ co 28-35 dni więc jak na mnie regularnie. Od 2 miesięcy znowu sie staramy. Dzisiaj mija 45 dzień cyklu i @ dalej nie ma. Od kilku dni pobolewa mnie brzuch jak na @ ale dalej nic, test robiony w środę czyli mniej wiecej 10 dni po spodziewanej @ pokazał 1 kreske. Nakręca m sie czy jest jeszcze jakaś nadzieja?
Beta z krwi powiedzialaby prawdę

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry