reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Na tym kalkulatorku z daty OM i średniej długości cyklu wyszło mi to:
802aa572ca4ba05cb85e28b3fe516e90.jpg

Oczywiscie z przymrużeniem oka, ale bobosexy były dokładnie 4go grudnia również wiec kto wie?[emoji4][emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja pierdziuuu, ale kobieta musi miec twarda psyche, zeby to wszystko przechodzic..... A chlop? Wsadzi i wyjmie i zasypia zadowolony:realmad:

A swiadomosc na poziomie kreta :p
Moj sie mnie dzisiaj pyta czy bede testowac bo, ze chyba juz cos bedzie widac. Czaicie to? 3dpo?! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja po dzieciach sobie zmniejszę i podniosę ;)

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

Ja to nie mam czego zmniejszać, mogę tylko zwinąć zraziki i do stanika wsadzić [emoji23][emoji23][emoji23]

Nadalka, ja widzę cień! Testuj jutro! [emoji110]
U mnie 16dc ale owu była chyba dopiero dzisiaj bo miałam kłucia z prawej strony.. a mokro od 12dc miałam.. bobosexy u nas w 8 dc, 10, 12, 14, 15 i dziś.. aż sama jestem ciekawa.. bo to moja ostatnia szansa a potem przekładamy starania na pol roku..

Moj sie mnie dzisiaj pyta czy bede testowac bo, ze chyba juz cos bedzie widac. Czaicie to? 3dpo?! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

[emoji23][emoji23][emoji23]ja mojemu od razu zapowiedzialam, ze testowanie powinno być 18go wiec to juz wie, ale masz racje z ta świadomością na poziomie kreta - wczoraj czytam z córka harrego Pottera a on mi przyniósł drinka, mojego ulubionego whisky z cola[emoji43][emoji33] jak go zmrozilam wzrokiem, to chwile zeszło, ale chyba zajarzyl, grzecznie zabrał i wyszedl[emoji23][emoji23][emoji23]

Moj tez sie pytal czy test juz robilam.. A jak zobaczyl testy owulacyjne to zapytal sie co to owulacja... Kurtyna w dol hahaha

reklama
Do góry