NeSSi
Moderatorka
Ja nie widzęHej, widzicie tu jakąś kreskę? Chyba już oszalałam do reszty...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie widzęHej, widzicie tu jakąś kreskę? Chyba już oszalałam do reszty...
A jakie to było klucie? Ja poczułam kilka razy jakby szpilke takie pojedynczych kilka ukluc i tyle ale to kilka dni temuEmzilka tez juz bym chciala wiedziec na czym stoje. Duzo lepiej znosilam moment do owulki, wtedy czylam, ze dzialam a teraz pozostalo czekanie...okropnosc.
Jeszcze ciagle doszukuje sie tego samego klucia jakie mialam w kwietniu przy zagniezdzaniu. Wiem, ze tym razem mogo go nie czuc no ale to silniejsze ode mnie.
Wrrrrrr
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Test już żółknie, to chyba powyżej określonego :/Nadalka, koniecznie powtórz test. Po jakim czasie od zrobienia testu strzelilas foto?
Szkoda że nie na drugi dzień [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]A swiadomosc na poziomie kreta[emoji14]Moj sie mnie dzisiaj pyta czy bede testowac bo, ze chyba juz cos bedzie widac. Czaicie to? 3dpo?! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A jakie to było klucie? Ja poczułam kilka razy jakby szpilke takie pojedynczych kilka ukluc i tyle ale to kilka dni temu
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
To patrzaj co u mnie wyszło
Zobacz załącznik 787067
O kurde ...niech to dunder capnie , to ponoć już jutro
Jeśli test 10 dni po terminie wyszedł negatywny to wydaje mi się, że ciąży brak ...Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, ale może wy coś podpowiecie, bo już wariuje. Zawsze miałam nieregularne cykle, w kwietniu w 8tc okazało sie że ciąża obumarla. Od kolejnego ktory dostałam w maja dostawałam @ co 28-35 dni więc jak na mnie regularnie. Od 2 miesięcy znowu sie staramy. Dzisiaj mija 45 dzień cyklu i @ dalej nie ma. Od kilku dni pobolewa mnie brzuch jak na @ ale dalej nic, test robiony w środę czyli mniej wiecej 10 dni po spodziewanej @ pokazał 1 kreske. Nakręca m sie czy jest jeszcze jakaś nadzieja?
Ja takmialm 3dni temu i az ukucnac musialam a moj maz na to juz nie symuluj lozko trzeba poslac i ogolnie co jakis czas mam ukolenie z lewego jamnika...Oj to bylo mocne klucie podbrzusza, dosc bolesne, az kilka razy sie skrzywilam i mnie zgielo. Zaczelo sie jakos 6-7dpo i trwalo jakies 5 dni.