S
StorAnia
Gość
Piękny brzuszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny brzuszek
Super mama nawet już choinkę ubrała dla małego,buziaki kochana,mały rośnie
Nosz kur.... [emoji35] [emoji20]Dziewczyny! Dziękuje za kciuki, ale bede musiała was rozczarować biel niestety.. chyba nic z tego.
Lux, piękny brzucho!! [emoji7]
--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Dzis ostatni dzien w ktorym go biore, wiec mysle ze jak wzielam 3 tabletki zcalej paczki i jeszcze w czasie okresu to nic sie nie stanie, co? dzis mam 1szy dzien bez okresuHej, odstaw ibuprom, bo to ibuprofen, który może zahamować bądź nie dopuścić do owulacji. Pozdrawiam
Berta przykro tule cię może jeszcze nic straconegoDziewczyny! Dziękuje za kciuki, ale bede musiała was rozczarować biel niestety.. chyba nic z tego.
Ja gdy robiłam test 3 dni przed planowanym terminem @ te z była biel. A za 5 dni wyszły dwie krechy. Więc jest jeszcze nadzieja!!Dziewczyny! Dziękuje za kciuki, ale bede musiała was rozczarować biel niestety.. chyba nic z tego.