reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja myślę, że nie ma co w paranoję popadać ...jakbyś je łykała dzień dnia przez dłuższy czas -to wtedy mogłabyś się martwić ..
Ja kiedyś żarłam Ibuprom zatoki dzień dnia po 2 lub nawet 4 x dziennie ...bo łep mi pękał i w ciążę zaszłam pomimo brania :p Więc nie pękaj ...
No oczywiście, że nie ma co wpadać w paranoje, ale myślę, że warto wiedzieć niektóre rzeczy. Z taką wiedzą można uniknąć niepotrzebnego stresu...

reklama
Hej dziewczyny [emoji6] ja tez od trzech dni na tabletach.. flucontrol to na bazie paracetamolu ale wczoraj juz brałam ibum zatoki bo zapchany mam cały nos eh.. mąż na antybiotyku i boje się, że tez moze mnie to czekać [emoji27] u mnie dzisiaj 16dc według testów owulacja powinna byc wczoraj.. zawsze czuje kłucie w jajniku a wczoraj nie czułam.. oby mi te leki nie zaszkodziły [emoji45]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czym byłaś leczona?

Czy te zioła to Ojca Sroki? Gdzie je kupujesz?
Tak :) ja kupilam od dziewczyny na grupie pcos mieszanke.ziol nr 3, ale mozesz w zielarskim o taką prosić i Ci zmiesza :) kurcze, wczoraj chciałam kupić ten żel "conecive" chyba, bo nigdy praktycznie plodnego nie mam, a dzisiiajj jakby się pojawił jak się podcieralam to tak slisko i rozciagliey...moze tez ziola pomoglly, hmmm... ale zobacze jutro jeszcze

Tak :) ja kupilam od dziewczyny na grupie pcos mieszanke.ziol nr 3, ale mozesz w zielarskim o taką prosić i Ci zmiesza :) kurcze, wczoraj chciałam kupić ten żel "conecive" chyba, bo nigdy praktycznie plodnego nie mam, a dzisiiajj jakby się pojawił jak się podcieralam to tak slisko i rozciagliey...moze tez ziola pomoglly, hmmm... ale zobacze jutro jeszcze
Spark, podpowiedź proszę jakie badania na to pcos zrobić?
Lh, fsh, estradiol(2-4dc)?
Prolaktyne już robiłam ale bez obciążenia, wyszła w normie.
Krzywa? Czy dać sobie spokój z insulina i odrazu wskoczyć na metformine bez badań ?
Trochę się jej boję bo naczytałam się o skutkach ubocznych?
Co myślisz o związku pcos-wczense poronienia, czy może to być związane z chusteczkowym progesteron em, II faza?
Dzięki

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
20161210-105914.jpg

Do góry