Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, odstaw ibuprom, bo to ibuprofen, który może zahamować bądź nie dopuścić do owulacji. PozdrawiamA ja sie dalej lecze.. Omijam lekarza jak ognia zeby nie wrabal mi antybiotyku.. Z 10 dni bede musiala brac i przemina mi dni plodne a do nich musze sie wykurowac.. Juz czuje sie lepiej.. Goraczka spada, chrypy juz prawie nie mam, nie to co wczoraj, bolu gardla juz te nie ma, jedynie kaszel;/ lecze sie juz aktywna forma witaminy C i zobaczymy co z tego wyniknie.. I ibuprom biore na goraczke. Odpuszczam szkole w ten weekend. Trzymam kciuki za wkrotce testujace
A dlaczego ibuprom tak działa? Ja właśnie biorę po wyrwaniu zęba[emoji17] a wczoraj miała być owulka.Hej, odstaw ibuprom, bo to ibuprofen, który może zahamować bądź nie dopuścić do owulacji. Pozdrawiam
Rozumiem. A jakie wybraliście??wstawie foto, wstawie, nie mam glowy teraz do tego wczoraj szukalismy auta, mamy dwa na oku, po niedzieli bedziemy wszystko zalatwiac
Link do: Leki przeciwbólowe mogą obniżać płodność - Jestemplodna.pl - Jak skutecznie zajść w ciążęA dlaczego ibuprom tak działa? Ja właśnie biorę po wyrwaniu zęba[emoji17] a wczoraj miała być owulka.
Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
Ja myślę, że nie ma co w paranoję popadać ...jakbyś je łykała dzień dnia przez dłuższy czas -to wtedy mogłabyś się martwić ..A ja mam doła bo poczytałam o tym ibuprofenie , faktycznie może wstrzymać owu . Teraz będę się stresować 14 dni, ehm, jaki człowiek niedouczony. Tak to jest jak tabletki p.bólowe sie bierze raz na rok i nie czyta ;/
Powiem Ci szczerze, że lekarze o tym wogole nie mówią. Ja pracuję w aptece i dużo rozmawiam z ludźmi. Kobiety robią duże oczy jak im i tym mowimy. Przepraszam, że Cię przestraszyłamnie to było moim celem.A ja mam doła bo poczytałam o tym ibuprofenie , faktycznie może wstrzymać owu . Teraz będę się stresować 14 dni, ehm, jaki człowiek niedouczony. Tak to jest jak tabletki p.bólowe sie bierze raz na rok i nie czyta ;/