reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A ja sie dalej lecze.. Omijam lekarza jak ognia zeby nie wrabal mi antybiotyku.. Z 10 dni bede musiala brac i przemina mi dni plodne a do nich musze sie wykurowac.. Juz czuje sie lepiej.. Goraczka spada, chrypy juz prawie nie mam, nie to co wczoraj, bolu gardla juz te nie ma, jedynie kaszel;/ lecze sie juz aktywna forma witaminy C i zobaczymy co z tego wyniknie.. I ibuprom biore na goraczke. Odpuszczam szkole w ten weekend. Trzymam kciuki za wkrotce testujace;)
Hej, odstaw ibuprom, bo to ibuprofen, który może zahamować bądź nie dopuścić do owulacji. Pozdrawiam

A ja mam doła bo poczytałam o tym ibuprofenie :(, faktycznie może wstrzymać owu :(. Teraz będę się stresować 14 dni, ehm, jaki człowiek niedouczony. Tak to jest jak tabletki p.bólowe sie bierze raz na rok i nie czyta ;/

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam doła bo poczytałam o tym ibuprofenie :(, faktycznie może wstrzymać owu :(. Teraz będę się stresować 14 dni, ehm, jaki człowiek niedouczony. Tak to jest jak tabletki p.bólowe sie bierze raz na rok i nie czyta ;/

Ja myślę, że nie ma co w paranoję popadać ...jakbyś je łykała dzień dnia przez dłuższy czas -to wtedy mogłabyś się martwić ..
Ja kiedyś żarłam Ibuprom zatoki dzień dnia po 2 lub nawet 4 x dziennie ...bo łep mi pękał i w ciążę zaszłam pomimo brania :p Więc nie pękaj ...

reklama

Powiem Ci szczerze, że lekarze o tym wogole nie mówią. Ja pracuję w aptece i dużo rozmawiam z ludźmi. Kobiety robią duże oczy jak im i tym mowimy. Przepraszam, że Cię przestraszyłam:hmm:nie to było moim celem.

Do góry