reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Przed chwila sprawdzalam śluz w środku i wyciagnelam jakis śluz z krwią. Może to jeszcze jakas pozostałość po poronieniu.
Dzis 3dpo i jajniki mnie bola. A moze to @ przyjdzie. Temp poszła w górę .

Też słyszałam
A dlaczego ibuprom tak działa? Ja właśnie biorę po wyrwaniu zęba[emoji17] a wczoraj miała być owulka.

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
o tym , najlepiej wszystko na paracetamolu tj. APAPKU jest bezpieczny przed i w trakcie ciąży! Ibuprofen działa rozkurczowo więc nawet wczesną ciążę może zakończyć przynajmniej tak lekarz mnie postraszył :tak:

Ja myślę, że nie ma co w paranoję popadać ...jakbyś je łykała dzień dnia przez dłuższy czas -to wtedy mogłabyś się martwić ..
Ja kiedyś żarłam Ibuprom zatoki dzień dnia po 2 lub nawet 4 x dziennie ...bo łep mi pękał i w ciążę zaszłam pomimo brania :p Więc nie pękaj ...
Straszą skutecznie

20161210-105914.jpg
Śliczny brzunio taki na 3200 Natanka miałam bardzo podobnej wielkości

Dziewczyny! Dziękuje za kciuki, ale bede musiała was rozczarować :( biel niestety.. chyba nic z tego.

Lux, piękny brzucho!! [emoji7]

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Nie no k.rwa nie wierzę :wściekła/y: ale może się okazać, że stężenie hcg jest a test nie pokazuje spokojnie ja już wam coś wspominałam, że w dniu spodziewanej @ miałam ledwo widoczną, która w dodatku pojawiła się po około 5-7 minutach .
Jeszcze nie załamujemy rąk ;-) ;)

Dziewczyny! Dziękuje za kciuki, ale bede musiała was rozczarować :( biel niestety.. chyba nic z tego.

Lux, piękny brzucho!! [emoji7]

Jeszcze jest czas, póki nie ma @, jest szansa ;)

Lux brzusio śliczny. My właśnie skończyliśmy ubierać choinkę. 2 bombki polegly [emoji14]

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie o Waszą cerę. Czy we wczesnej ciąży mialyscie jakieś mega problemy czy wręcz odwrotnie? Ja zawsze przed okresem mam wysyp kilku krostek a teraz dwa dni przed planowaną @ nic.. cera super, zero wyprysków. Chyba zaczynam sobie wkręcać bo oprócz tego nic ale to nic dziwnego się nie dzieje.

reklama
Berta przykro tule cię może jeszcze nic straconego
A jak u ciebie objawy?

Ja gdy robiłam test 3 dni przed planowanym terminem @ te z była biel. A za 5 dni wyszły dwie krechy. Więc jest jeszcze nadzieja!!
Dajesz nadzieje :) a w międzyczasie nie robiłaś w ogóle testu?

Buuu... :/ a na kiedy masz miesiączkę? Moze jeszcze czas? NOS DO GORY :)
Po jakim czasie ogólnie wychodzą testy?
@ 13.12. Jeszcze 3 dni sa...

A ja nie mam pojęcia czy przed czy po :D:D !!!

Bertha - sikamy sobie dalej :)
Luxia - Piękny brzusio :D Po wypakowaniu do oddania ?:D
Pewnie, sikamy dalej ;)

Przed chwila sprawdzalam śluz w środku i wyciagnelam jakis śluz z krwią. Może to jeszcze jakas pozostałość po poronieniu.
Dzis 3dpo i jajniki mnie bola. A moze to @ przyjdzie. Temp poszła w górę .
A moze to jeszcze poowulacyjne plamienie?

Do góry