S
StorAnia
Gość
Właśnie na to liczęAha, to moze byc akurat w terminie owu, albo zaraz przed albo po.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie na to liczęAha, to moze byc akurat w terminie owu, albo zaraz przed albo po.
Mało pocieszające ale chciałam Ci powiedzieć że wiem co czujesz. Auto mojego męża w rowie:chlop wrocil-jest zle, auto do kasacji, jeden z dwojki pasazerow jest w szpitalu, ale nic mu nie jest, tylko uderzyl glowa o szybe jak dostal poduszka...drugiego boli klatka piersiowa, mojego Tomka tez boli klatka piersiowa, bo wszyscy na szczescie mieli pasy zapiete...
Pewnie chodzilo.o gonadotropiny a pecherzyki jak cykl.sie przesunie gakktycznie to myślę, że ok licząc 2mm na dzień to może owu być za 4-5 dni, ale pewniee ww pon się dowieszUff, właśnie wróciłam od gina ...endo ok (ale nie powiedziała ile ma), jajca są dwa w prawym jajniku ...w lewym pusto. Jeszcze małe - cykl mi się wydłuży powiedziała ...
Jedno jajo 13,50
Drugie 13,40
Kazała jeszcze przyjść w poniedziałek na usg ...
Tyle wiem, że nie wiem nic i jajca jakieś małe
Dziś 11 dc ...Zobacz załącznik 786812 Zobacz załącznik 786813
A i na pęknięcie w tym cyklu mi nie da bo będzie za dużo płynu gdzieś tam a to nie jest dobre ...
Tyle zrozumiałam bo skupiłam się na tym by wyjść z twarzą po założeniu spodni na lewą stronę
A i, że jak Clo nic nie da to gano coś tam ...na pewno pomoże ...
Dzisiaj strzelam, że mają 16 mm, to jutro jak dobiją do 18 mm mogą już pękaćPewnie chodzilo.o gonadotropiny a pecherzyki jak cykl.sie przesunie gakktycznie to myślę, że ok licząc 2mm na dzień to może owu być za 4-5 dni, ale pewniee ww pon się dowiesz
Mi pekaly przy ponad 20 także różnie może być w każdym razie w pon. Się wyjaśni, kciuki ;DDzisiaj strzelam, że mają 16 mm, to jutro jak dobiją do 18 mm mogą już pękać
Coś czuję, że w poniedzielnik albo zobaczy pustkę po jajcach ale piękne dwie torbielki
To do mnie? Bo u mnie do testu jeszcze hoho, nawet płodnych nie mam póki co raczej u mnie dopiero 10dcSpark trzymam kciuki aby w najbliższych dniach test pokazał dwie krechy.
u mnie 17 dc nie wiem czy ovu już była wiec molestowanie męża ciąg dalszy dzisiaj
ovufriend nie wyznaczył jeszcze owu
18 nie ale tak 20Dzisiaj strzelam, że mają 16 mm, to jutro jak dobiją do 18 mm mogą już pękać
Coś czuję, że w poniedzielnik albo zobaczy pustkę po jajcach ale piękne dwie torbielki