reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Zobacz załącznik 786830

My dzisiaj stroiliśmy pierniki z Filipem :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Piękne :)
Ja mam dzisiaj 22dc i 9dpo.
Od poniedzialku do srody czulam ćmienie, rozpieranie w podbrzuszu, czesciej z prawej strony ale i z lewej sie zdarzało. We wtorek czulam sie wzdęta. Dzisiaj to juz chyba nic nie czuje. Może ociupinke podbrzusze, ale to raczej do pominięcia, bo w sumie moga to byc jelita..
Piersi nie bolą, flaczki, no moze jak mocniej dotknę to ciut czuje z boku i na dole.

Jasne :) czekamy :):)

ja przy 2 czy 3 pecherzykach dostawalam na pekniecie.. u mnie jest chec na ciaze mnoga, wiec tym bardziej chetnie :):)

nie mam niestety takiego porownania.. u mnie z reguly sa podobne temperatury, choc w obecny cyklu baaaardzo powoli wzrastała temp po owu, inaczej niz zwykle.. ale moze zmienilas termometr albo godzine mierzenia?

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Oby u mnie Clo też coś zdziałało :) Czy usg w 15dc będzie ok?

Hmm, mi gin każe przyjść zawsze w 10dc i potem następne wizyty monitorujące planujemy. Jesli nie chcesz tyle razy chodzić to mysle ze moze 13dc byłby optymalny.

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

U mnie dzisiaj 10dpo i biel vizira. Czyli z jednej strony wiem ze pregnyl juz wyparował a z drugiej - ciąży na razie nie ma.. czekam dalej.

Kochana ja wczoraj miałam piękny ból jajników na owu a tu kurde na usg jeszcze nie podrosły jajca :D I bądź tu człowieku mądrym :D
Trzymam za Cię kciuki kochana :)
Zobacz załącznik 786842

A te gonadotropiny czy jak się to zwie stosowałaś ?
Kochana ja biorę estrofen od 5do 11dc co dwa dni,clo od 5 do 9dc,i w 14 dniu zastrzyk owitrelle podajesz go w brzuch nie boli,to hcg,pecherzyk powinien mieć ponad 15mm,i duphaston od 17dc,ja teraz miałam 3pecherzyki ok,może jeden się załapał

Hmm, mi gin każe przyjść zawsze w 10dc i potem następne wizyty monitorujące planujemy. Jesli nie chcesz tyle razy chodzić to mysle ze moze 13dc byłby optymalny.

Wiesz co, to nie jest monitorowanie. Po prostu mam usg kontrolne, a wypada to akurat w 15 dc :)

Berta w 26. Beta z krwi lub 27 dc sikasz testa
Ja mialam szybciej owu - w 13dc juz, takze cykl powinien trwac 26dni. w 27dc (nie)spodziewam się @.
Teraz sikam sobie codziennie, a bete zrobie jesli wyjdzie jakikolwiek cien.
Kiedy ty masz termin @ i kiedy testujesz? jakies dalsze objawy? u mnie cyce cisza, podbrzusze delikatniutko cos wczoraj momentami, bardziej czuje jak siedzę. i koniec. takze w zasadzie nic.

reklama
Do góry