Paraplu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne
Ja mam dzisiaj 22dc i 9dpo.
Od poniedzialku do srody czulam ćmienie, rozpieranie w podbrzuszu, czesciej z prawej strony ale i z lewej sie zdarzało. We wtorek czulam sie wzdęta. Dzisiaj to juz chyba nic nie czuje. Może ociupinke podbrzusze, ale to raczej do pominięcia, bo w sumie moga to byc jelita..
Piersi nie bolą, flaczki, no moze jak mocniej dotknę to ciut czuje z boku i na dole.
Jasne czekamy
ja przy 2 czy 3 pecherzykach dostawalam na pekniecie.. u mnie jest chec na ciaze mnoga, wiec tym bardziej chetnie
nie mam niestety takiego porownania.. u mnie z reguly sa podobne temperatury, choc w obecny cyklu baaaardzo powoli wzrastała temp po owu, inaczej niz zwykle.. ale moze zmienilas termometr albo godzine mierzenia?
Oby u mnie Clo też coś zdziałało Czy usg w 15dc będzie ok?
Kochana ja biorę estrofen od 5do 11dc co dwa dni,clo od 5 do 9dc,i w 14 dniu zastrzyk owitrelle podajesz go w brzuch nie boli,to hcg,pecherzyk powinien mieć ponad 15mm,i duphaston od 17dc,ja teraz miałam 3pecherzyki ok,może jeden się załapałKochana ja wczoraj miałam piękny ból jajników na owu a tu kurde na usg jeszcze nie podrosły jajca I bądź tu człowieku mądrym
Trzymam za Cię kciuki kochana
Zobacz załącznik 786842
A te gonadotropiny czy jak się to zwie stosowałaś ?
Berta w 26. Beta z krwi lub 27 dc sikasz testaU mnie dzisiaj 10dpo i biel vizira. Czyli z jednej strony wiem ze pregnyl juz wyparował a z drugiej - ciąży na razie nie ma.. czekam dalej.
--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Wiesz co, to nie jest monitorowanie. Po prostu mam usg kontrolne, a wypada to akurat w 15 dcHmm, mi gin każe przyjść zawsze w 10dc i potem następne wizyty monitorujące planujemy. Jesli nie chcesz tyle razy chodzić to mysle ze moze 13dc byłby optymalny.
--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Ja mialam szybciej owu - w 13dc juz, takze cykl powinien trwac 26dni. w 27dc (nie)spodziewam się @.Berta w 26. Beta z krwi lub 27 dc sikasz testa
Aha, to moze byc akurat w terminie owu, albo zaraz przed albo po.Wiesz co, to nie jest monitorowanie. Po prostu mam usg kontrolne, a wypada to akurat w 15 dc