reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mieszkam w bloku i nade mną mieszka babka z rodzicami ,ona ma około 35 lat i non stop gachów przeprowadzała,libacje co chwila się odbywały nie raz mnie zastanawiało co Ci jej rodzice na to. Od około roku ma stałego faceta,jej jęczenie słyszymy po kilka godzin w ciągu wieczoru, ale powiem szczerze , że nie raz przez nich i my braliśmy się do roboty :-D:D

reklama
Witajcie, my rowniez sie staramy o malenstwo...co prawda drugie, bo jednego rozrabiake juz mamy :-) ale moze bedziecie mogly mi w czyms pomoc. Otoz przy pierwszym, planowanym dziecku stosowalam testy owulacyjne i mierzylam temperature, co (jak sie okazalo) bylo moim wyznacznikiem, bo nie spadala i utrzymywala sie w granicy 36,7-36,9.
natomiast teraz...test owulacyjny wyszedl pozytywnie, szyjka otwarta byla, staranko bylo, ale ta temperatura jest juz inna. podstawowa jest w granicy 36.2 a teraz sie trzyma na 36.5. niby skok byl itd ale w porownaniu z pierwszym to wydaje mi sie jakas....niska... nie wiem, czy ktoras z Was miala podobie albo chociaz w przyblizeniu. Tzn znalazlam jakies informacje na google ale pomyslalam o tej stronce tutaj :-)

nie wiem jak to okreslic, bo niby to deweloper budowal, ale skargi ida do wspolnoty i latwo tu nie mamy bo wlasnie ci co sie tak bzykali robia ciagle imprezy i jest mega glosno
Czyli deweloperka :-) w bloku musi być jakaś spółdzielnia lub wspólnota. My też kupiliśmy od dewelopera, ale dostaniemy je dopiero w kwietniu, podobno ściany mają być bardziej wygłoszone, ale zobaczymy.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Czyli deweloperka :-) w bloku musi być jakaś spółdzielnia lub wspólnota. My też kupiliśmy od dewelopera, ale dostaniemy je dopiero w kwietniu, podobno ściany mają być bardziej wygłoszone, ale zobaczymy.

qdkkx1hpzei65q7s.png
no tu sa niby grube sciany, ale jak widac nic to nie daje, wszystko slychac, blok ma jakies 5 lat, moze mniej

Znam mase dziewczyn z jednym dzieckiem, chociaz planowaly wiecej, wlasnie z powodu ogromnej traumy. A mozna bylo tego uniknac. Ostatnio nawet gadalam z kolezanka, ma rocznego synka i powiedziala, ze dzieci rodzic juz nie bedzie bo czula sie jak zwierze na swiniobiciu. Widac bylo, ze to jej ciagle w glowie siedzi. Straszne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bo wiele od szpitala i personelu zależy. Rzadko zdarzają się położne z prawdziwego zdarzenia... Widzisz, dlatego ja wolę cesarke, dlatego że już ją miałam i wspominam dobrze. Chociaż też już nie raz słyszałam, że kobieta mająca cesarke nie jest prawdziwą matką, bo nie przeszła przez poród "jak należy", jakby był jakiś schemat tego jak należy...

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry