Lanvin
Fanka BB :)
W deweloperce mieszkacie?no my nie dosc, ze kuzwa ich imprez sluchamy to jeszcze ten seks
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W deweloperce mieszkacie?no my nie dosc, ze kuzwa ich imprez sluchamy to jeszcze ten seks
nie wiem jak to okreslic, bo niby to deweloper budowal, ale skargi ida do wspolnoty i latwo tu nie mamy bo wlasnie ci co sie tak bzykali robia ciagle imprezy i jest mega glosnoW deweloperce mieszkacie?
Pokaż fote brzucha :-)ja mam maly brzuch jak na 9 miesiac, typowa pilke nie wiem gdzie to dziecie jest schowane, pozwijany jest tam konkretnie
ja sie obawiam, ze zaczne rodzic w markecie na zakupach, bo mam mega pecha i dopiero sie zacznie haha, jazda po rzeczy, kurs do szpitala i jak dojade to sie okaze, ze bede miec skurcze kilka godzin i bede sie meczyc
Popieram. Jeśli są możliwości ulżenia sobie w bólu, to dlaczego z tego nie skorzystać? Czasem ból podczas porodu może doprowadzić do ogromnej traumy, a można do tego nie doprowadzić.Umieranie w meczarniach z powodu rozlanego wyrostka tez jest naturalne.
Nie rozumiem czemu porod ma bolec a wyrostek juz nie. Kompletnie sie z tym nie zgadzam. I taka prawda, ze gdyby faceci rodzili to juz o tysiecy lat wprowadzaliby sie w stan spiaczki farmakologicznej na czas porodu.
Na slowa "Porod ma bolec." cala sie jeze.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To z Tobą jeszcze całkiem dobrze, jak Ci się jeszcze chce cokolwiek robićhehe pierogi, jak za mna chodza, robic nie mam sily, ale kupie dzis za to szare kluski zobilam z kapustka mmm
Popieram. Jeśli są możliwości ulżenia sobie w bólu, to dlaczego z tego nie skorzystać? Czasem ból podczas porodu może doprowadzić do ogromnej traumy, a można do tego nie doprowadzić.
wczoraj bylam bardzo slaba a dzis przyplyw energii, mimo iz boli wszystko to obiad zrobilam i sprzatamTo z Tobą jeszcze całkiem dobrze, jak Ci się jeszcze chce cokolwiek robić
Uwielbiam te kluski, a nie jadłam ich z 10 lat poezja
hehe no moj to na zawal zejdzie jak zaczne rodzic i bedzie myslec tylko o tym by dojechac na porodowke haha i nie w glowie mu jedzenie wtedy bedziezawsze możecie jeszcze skoczyć na szybką pizze
juz pisalam do Berthy, ze mam w bieliznie swieza fote a takiej nie dam na otwart watek i musi mi chlop zrobic jak wroci to pokazePokaż fote brzucha :-)