reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Póki co wkręcam sobie kolejny stracony cykl przez chorobę 🫣 owulacja zbliża się wielkimi krokami a ja jedynie na co mam siłę i ochotę to leżenie pod kocykiem 😪
A ja prawdopodobnie miałam owulacje wczoraj bądź dzisiaj, bo tak mnie lewy jajnik cały dzień kłuł, normalnie to od kilku dni bym już testy owulacyjne robiła, no ale ze względu na ten mój ból wyrostka robimy przerwę. Muszę zrobić kolonoskopię itp itd. Więc myślę, że w lutym ponownie zaczniemy działać 💪😁

Hej dziewczyny u mnie dziś 🐒 przyszła,8 cykl nie udany .. ale nic teraz w 3 dc mam pójść na badania krwi zlecone przez klinikę mój narzeczony ma badania nasienia w środę i 29 stycznia mamy spotkanie w klinice i zobaczymy co dalej 😀 nie łamiemy się i na spokojnie lecimy dalej 🤗 .. myśle że już odpuszczę sobie forum i te presję którą mam aby w tym cyklu się udało i zamiast tego postaram się żyć bez spiny bo przecież nie wiadomo ile te starania potrwają a trzeba być cierpliwym,trzymajcie się i dwóch kresek wszystkim życzę ❤️ wierzę w to że w tym roku będziemy w dwupaku 🍀🤞

Mam cytologię! Jedyna niefajna rzecz to duża ilość komórek zapalnych. Jutro powinnaś dostać e-maila od ginekolog z zaleceniami także czekam. Obraz cytologiczny w granicach normy.

reklama
Do góry