Zgłosiłam i w dalszej konwersacji się wydało kto to xdWidać, że to jakiś troll, bo już konto usunięte...
reklama
Patii26
Fanka BB :)
A ja prawdopodobnie miałam owulacje wczoraj bądź dzisiaj, bo tak mnie lewy jajnik cały dzień kłuł, normalnie to od kilku dni bym już testy owulacyjne robiła, no ale ze względu na ten mój ból wyrostka robimy przerwę. Muszę zrobić kolonoskopię itp itd. Więc myślę, że w lutym ponownie zaczniemy działaćPóki co wkręcam sobie kolejny stracony cykl przez chorobę owulacja zbliża się wielkimi krokami a ja jedynie na co mam siłę i ochotę to leżenie pod kocykiem
Leanne
Nie doczytałam ale wydawało mi się, że nie było wprostZgłosiłam i w dalszej konwersacji się wydało kto to xd
Wprost nieNie doczytałam ale wydawało mi się, że nie było wprost
Karolinak89
Nie było wprostNie doczytałam ale wydawało mi się, że nie było wprost
Patii26
O Wow, czyli jest tutaj wśród naspod innym nickiem jest zapisana na testowanie
AuraWaves
Hej dziewczyny u mnie dziś przyszła,8 cykl nie udany .. ale nic teraz w 3 dc mam pójść na badania krwi zlecone przez klinikę mój narzeczony ma badania nasienia w środę i 29 stycznia mamy spotkanie w klinice i zobaczymy co dalej nie łamiemy się i na spokojnie lecimy dalej .. myśle że już odpuszczę sobie forum i te presję którą mam aby w tym cyklu się udało i zamiast tego postaram się żyć bez spiny bo przecież nie wiadomo ile te starania potrwają a trzeba być cierpliwym,trzymajcie się i dwóch kresek wszystkim życzę wierzę w to że w tym roku będziemy w dwupaku
niezapominajka876
Mam cytologię! Jedyna niefajna rzecz to duża ilość komórek zapalnych. Jutro powinnaś dostać e-maila od ginekolog z zaleceniami także czekam. Obraz cytologiczny w granicach normy.
Patii26
Ja też jestem wysoką brunetką, ale z tą szczupłością to bym przesadziłaA ja jestem ale nie potencjalnie
reklama
Jak się pofarbuję i włożę szpilki..Ja też jestem wysoką brunetką, ale z tą szczupłością to bym przesadziła