reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

porodu sie nie boje, ale kuzwa tego bolu to jak cholera :D oj caly szpital bedzie mnie slyszec :D
O bólu szybko na szczescie szybko się zapomina będzie dobrze, jak będziesz potrzebowała krzyczeć to krzycz zobaczysz ze nie bedzie cię obchodziła reakcja innych :)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Spark, Kamiska i Dariana dopisane :)

Chetne niech sie dalej zglaszaja.

Losowanie zrobie w sobote zebyscie mialy czas na dostanie adresu i wyslanie kartki :)

Piszcie w zyczeniach co Wam pasuje, wierszyki, czy co tam chcecie:) mala prosba, zeby chociaz jedno zdanie dodac od siebie, tak od serducha. Skoro piszemy tutaj o sluzach i zaparciach ;) to takie jedno zdanie od siebie nie powinno byc prblemem :)
Dziekuje :*

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Też mam córkę z 2007 roku :-) Tylko że staram się 40 cykl. A ile masz lat?

Magda, mam 34 lata.
40 cykl, Matko Boska, bardzo dlugo, mam nadzieje ze tym razem Ci sie uda...
Ja dopiero pierwszy, bo mi zalezalo, zeby dziecie pod koniec lata/jesien urodzic ale to przy optymistycznym zalozeniu ze uda sie w miare szybko. A moze byc roznie, wiem...

Jestem po wizycie. Pęcherzyk nie pękł. Podbiła diagnozę z pcos niestety. Jutro zaczynam dupka przez 10 dni. 2 cykle z dupkiem i potem na wizyte kontrolna znów. Jak nic się nie zmieni to będziemy stymulować. Nie powiedziała jeszcze czym i jaki ma plan...dupa gowno, że się tak brzydko wyrażę. Jestem załamana. Myślałam, że się unormowało jednak po tym poronieniu, zwłaszcza że ten pęcherzyk był taki ładny...[emoji22]
z drugiej strony jestem wściekła że ta wcześniejszą lekarka nic nie zauważyła, wszystko było książkowe idealne, a tu taki ch*, może gdyby była wcześniejszą reakcja coś dałoby się zrobić...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Magda, mam 34 lata.
40 cykl, Matko Boska, bardzo dlugo, mam nadzieje ze tym razem Ci sie uda...
Ja dopiero pierwszy, bo mi zalezalo, zeby dziecie pod koniec lata/jesien urodzic ale to przy optymistycznym zalozeniu ze uda sie w miare szybko. A moze byc roznie, wiem...

A moze jednak sie uda szybko i bez problemow? :)

A u mnie od dziś ciche dni... nie dość że @ przyszła to od słowa do słowa i wojna :errr:
Buuu...nie lubie takich sytuacji. Oby szybko sie poprawilo :)

Jestem po wizycie. Pęcherzyk nie pękł. Podbiła diagnozę z pcos niestety. Jutro zaczynam dupka przez 10 dni. 2 cykle z dupkiem i potem na wizyte kontrolna znów. Jak nic się nie zmieni to będziemy stymulować. Nie powiedziała jeszcze czym i jaki ma plan...dupa gowno, że się tak brzydko wyrażę. Jestem załamana. Myślałam, że się unormowało jednak po tym poronieniu, zwłaszcza że ten pęcherzyk był taki ładny...[emoji22]
z drugiej strony jestem wściekła że ta wcześniejszą lekarka nic nie zauważyła, wszystko było książkowe idealne, a tu taki ch*, może gdyby była wcześniejszą reakcja coś dałoby się zrobić...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ehh no coz sa lekarze i "lekarze". Najwazniejsze, ze cos sie ruszylo. Zobaczysz, troszke czasu i bedziesz miala piekna owulke. 3mam kciuki!!!

A moze jednak sie uda szybko i bez problemow? :)

Buuu...nie lubie takich sytuacji. Oby szybko sie poprawilo :)

Ehh no coz sa lekarze i "lekarze". Najwazniejsze, ze cos sie ruszylo. Zobaczysz, troszke czasu i bedziesz miala piekna owulke. 3mam kciuki!!!

Paraplu tego sobie I kazdej z was zycze[emoji846]

Dzień dobry Wszystkim :)
Właśnie jadę do pracy i mając dużo czasu na mędrkowanie analizuję wszystkie wyniki swoich badań. Szukam czegoś co utrudnia nam osiągnięcie sukcesu :) Po sprawdzeniu wszystkich wyników badań, znalazłam tylko wysoki poziom estradiolu. Tsh w normie - 1,8 - mam cudowną endokrynolog, prl już też prawie dobrze 188, fsh 5,9 , Lh 6,4 . No i właśnie E2 422... Może właśnie dlatego nie zachodzę w ciążę? muszę w poniedziałek przycisnąć moją ginekolog i wymusić na niej wgłębną analizę ;)
Nawet jeśli grudzień będę musiała spisać na straty to chociaż już coś wiemy. Duży krok do przodu :) I badania mojego wykonane, więc pełen sukces :)
Pozdrawiam wszystkie porannie i życzę miłego dnia i samych dwóch kresek ;)

U mnie 17 dc i jakos wyjątkowo spokojnie [emoji1] cisza i niewiadoma. Jedyne co to lekkie jakby zakwasy w piersiach ale tłumacze to przejęciem obowiązków kierowcy. I tak się sama śmieje czy to możliwe ale z moim autem to tak [emoji1] mąż już w domu po operacji przepukliny także staranka dopiero w kolejnym cyklu. W tym skonczylismy na 12 dc. Anestwzjolog dał zielone światło jeśli chodzi o narkoze a plemniki [emoji1]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie tez 17dc.. Zaczalnsie od duphastonu :-) jakos dziwnie mnie podbrzusze pobolewalo w nocy, ale moze sobie juz cos wmawiam... Wczoraj przetrzasnelam internety o wczesnych obiawach ciazy :p doczytalam sie o tym katarze co pisalyscie i oczywiscie obudzilam sie z katarem hahaha :)

Antonina, ciesze sie ze maz juz w domu... I najwazniejsze ze juz od przyszlego miesiaca mozna startowac.. Ale moze nie bedzie takiej potrzeby :-)

Karolka, jak test?

Do góry